Facebook Pixel Πανικός στον ΠΑΟ στο παρά ένα των μεταγραφών – Το κάζο, τα 400 για Σουπερλιγκάτο άσο κι ο Ανσαριφάρντ!
| 2017-01-30 13:15:00

Πανικός στον ΠΑΟ στο παρά ένα των μεταγραφών – Το κάζο, τα 400 για Σουπερλιγκάτο άσο κι ο Ανσαριφάρντ!

Πανικός στον ΠΑΟ στο παρά ένα των μεταγραφών – Το κάζο, τα 400 για Σουπερλιγκάτο άσο κι ο Ανσαριφάρντ!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στο "τριφύλλι" στις απέλπιδες προσπάθειες που γίνονται να γίνει στην κυριολεξία την ύστατη στιγμή έστω και μία κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας...

Στον Παναθηναϊκό τα δίνουν όλα προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν έστω και μία μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο τα εμπόδια που υπάρχουν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ανυπέρβλητα.

Ο Ισάκ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στόχος, ήδη χάθηκε, μιας και ο Σουηδός φορ προτίμησε τη Νυρεμβέργη, ενώ, από... 40 κύματα έχει περάσει η υπόθεση του Άλτμαν, τον οποίο ο Ουζουνίδης προόριζε για βασική επιλογή στα εξτρέμ της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, έρχεται ξανά τις τελευταίες ώρες δυναμικά στο προσκήνιο η περίπτωση του Μασούντ του Πανιωνίου, ωστόσο και εδώ δε φαίνεται να μην υπάρχει, για αρκετούς λόγους, πρόσφορο έδαφος για να γίνει η συγκεκριμένη κίνηση.

Από τη μία, υπάρχουν, ως γνωστόν, οι οφειλές των Πρασίνων προς την ομάδα της Νέας Σμύρνης και από την άλλη, ο μάνατζέρ του φέρεται να έχει τρελές απαιτήσεις, απαιτώντας το εξωφρενικό ποσό των 400.000 ευρώ για τον πελάτη του.

Παράλληλα, ο Ουζουνίδης έναν παίκτη ήθελε σαν τρελός στην ομάδα του από την Πλατεία κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος κατέληξε στον Ολυμπιακό, οπότε δύσκολα θα συμβιβαζόταν με μία άλλη λύση, την οποία θεωρεί κατώτερου επιπέδου.

Πάντως, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει τελικά κάτι με τον Ιρανό του Πανιωνίου, αν και εφόσον ...λογικευτεί ο μάνατζέρ του, προκειμένου ο "αέρας" μίας μεταγραφής να "γλυκάνει" κάπως το κακό κλίμα, έτσι όπως αυτό διαμορφώθηκε χθες, μετά τη νέα γκέλα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Όπως και να έχει, οι Πράσινοι έχουν κι άλλους στόχους στη λίστα τους, κάνουν σημαντικές προσπάθειες για να ολοκληρώσουν κάποιο deal, ωστόσο πλέον ο χρόνος πιέζει αφόρητα και το έργο του Λυμπερόπουλου γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν στο κυριολεκτικά παρά πέντε από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου καταφέρει ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να φέρει στην ομάδα κάποιον παίκτη, όπως διακαώς επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Θα φάει πολλά ο Ολυμπιακός – Φεύγει ο Μπεργκ από ΠΑΟ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags