Facebook Pixel Ατάκα Μπασινά που θα συζητηθεί: «Αυτός ήταν ο κορυφαίος που έχω δει στην Ελλάδα – Θα έκανε την διαφορά και σήμερα…»
| 2017-03-10 19:52:00

Ατάκα Μπασινά που θα συζητηθεί: «Αυτός ήταν ο κορυφαίος που έχω δει στην Ελλάδα – Θα έκανε την διαφορά και σήμερα…»

Ατάκα Μπασινά που θα συζητηθεί: «Αυτός ήταν ο κορυφαίος που έχω δει στην Ελλάδα – Θα έκανε την διαφορά και σήμερα…»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την συνεργασία του με τον Πάουλο Σόουζα, ωστόσο τόνισε πως αυτός δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει στην πλούσια καριέρα του.
 

Ο παλαίμαχος διεθνής ανασταλτικός μέσος Άγγελος Μπασινάς φιλοξενήθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο», των Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτός που κοιτούσα στον Παναθηναϊκό ήταν ο Στράτος Αποστολάκης, αναπτύξαμε και σχέσεις στη συνέχεια. Τον Ζάετς τον πρόλαβα μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Παιανία. Ξέχναγε ότι ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος όταν παίζαμε, τέτοιον παίκτη δεν έχω δει στην Ελλάδα, θα έκανε τη διαφορά ακόμα και σήμερα. Από εκείνον που έμαθα όμως τη θέση του αμυντικού χαφ, ήταν από τον Πάουλο Σόουζα. Παρόλο που είχε τραυματισμούς, δίδασκε πως παίζει ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ», ανέφερε ο 41χρονος πρώην άσος των Παναθηναϊκού, Μαγιόρκα, ΑΕΚ, Πόρτσμουθ και Αρλ Αβινιόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags