Facebook Pixel "Τυφλοί" οι μεγάλοι, δε βλέπουν τον παικταρά της Σούπερ Λιγκ – Δηλαδή, ο ...Μολίνς είναι καλύτερος;
| 2017-04-30 22:15:00

"Τυφλοί" οι μεγάλοι, δε βλέπουν τον παικταρά της Σούπερ Λιγκ – Δηλαδή, ο ...Μολίνς είναι καλύτερος;

"Τυφλοί" οι μεγάλοι, δε βλέπουν τον παικταρά της Σούπερ Λιγκ – Δηλαδή, ο ...Μολίνς είναι καλύτερος;

Πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις και το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος! Ποιος είναι και γιατί οι «Big 4» δεν τον έχουν… τσιμπήσει;

Το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με την Ξάνθη να πραγματοποιεί μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν. Οι «ακρίτες» επέδειξαν σταθερότητα στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς, ενώ διεκδίκησαν την είσοδο στα πλέι οφ μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, άσχετα εάν δεν το πέτυχαν μένοντας τελικά στην 6η θέση.

Ο άνθρωπος που ουσιαστικά ανέβασε επίπεδο την ομάδα ήταν ο Χάμζα Γιουνές. Ο Τυνήσιος ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη του πρωταθλήματος καθώς αποτέλεσε τον βασικό σέντερ φορ της Ξάνθης και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της Super League, πίσω μόνο από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ωστόσο, το πιο απίστευτο στατιστικό που κατέγραψε ο «κανονιέρης» της ομάδας του Λουτσέσκου είναι το γεγονός ότι πέτυχε τα 19 από τα συνολικά 34 γκολ της Ξάνθης, ποσοστό μεγαλύτερο του 50%!

Παράλληλα, ο Τυνήσιος διατηρεί συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης στην θρακιώτικη ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος εάν συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Πώς γίνεται, λοιπόν, να περνά… απαρατήρητος από τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος όταν έχει πετύχει τέτοιες σπουδαίες επιδόσεις;

Πιθανότατα, τα προβλήματα με την περίπτωση του Γιουνές εντοπίζονται στην ηλικία του (έχει πατήσει τα 31), καθώς και στο γεγονός ότι καταλαμβάνει θέση ξένου στα ρόστερ. Άλλωστε, τον χειμώνα είχε γραφτεί ότι τον κοιτάζουν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας των παραπάνω ανασταλτικών παραγόντων, αν και οι Πράσινοι, για παράδειγμα, προχώρησαν στην απάκτηση του Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος σε καμία περίπτωση δε δείχνει να έχει τα προσόντα του Τυνήσιου. 

Πάντως, το μέλλον του 31χρονου γκολτζή φαντάζει «ρευστό». Η Ξάνθη σίγουρα θα θελήσει να κρατήσει τον πρώτο της σκόρερ, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τα καταφέρει. Μην ξεχνάμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας και δεν είναι καθόλου απίθανο να προσπαθήσει να τον πάρει μαζί στην επόμενη ομάδα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags