Facebook Pixel Αποκαλύψεις Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!
| 2017-05-09 22:56:00

Αποκαλύψεις Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Αποκαλύψεις Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι είπε για τις σχέσεις του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

O μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική ιστοσελίδα «Νovosti» μίλησε για τις συνέπειες που είχε η απόφαση του 35χρονου γκαρντ να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε οτι δεν μπορεί να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει ματς του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας μάλιστα πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκτοτε, του έχει κόψει και την καλημέρα!

Για την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να πάει στον Ολυμπιακό το του 2010: «Ακολουθώ πάντα πιστά τους πελάτες μου, ακόμη και αν οι αποφάσεις τους έχουν κόστος σε εμένα. Είναι γνωστό άλλωστε το τι συνέβη το καλοκαίρι του 2010 με τον Βασίλη Σπανούλη, όταν αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν στενός μου φίλος, είχαμε καλή σχέση, αλλά ο Σπανούλης ήταν αποφασισμένος και ήθελε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να πάει στον Ολυμπιακό. Ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα ήταν ο ηγέτης της. Είχε αποφασίσει πως αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον και τον στήριξα.

Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό υπάρχει αντιπαλότητα όπως ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτίζαν. Ήξερα πως οι σχέσεις μου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα χάλαγαν, αν ο Βασίλης επέλεγε τον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη. Ο Ζέλικο πήρε άσχημα αυτή την εξέλιξη και οι σχέσεις μας χάλασαν. Πλέον, δεν μου επιτρέπουν να επισκέπτομαι το ΟΑΚΑ εδώ και πέντε χρόνια, γιατί μου είπαν πως οι οπαδοί των «πρασίνων» έχουν πρόβλημα μαζί μου, ενώ εδώ και τρία χρόνια δεν έχω πάει παίκτη μου στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς, εδώ και εφτά χρόνια, δεν μου μιλάει, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να πάω παίκτες μου στην Φενέρμπαχτσε».

Για τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα λάβει μέρος με την εθνική Σερβίας φέτος: «Αυτή την στιγμή ο Γιόκιτς δεν έχει αποφασίσει για το αν θα αγωνιστεί φέτος με την εθνική ομάδα της Σερβίας. Θα πάρει την απόφαση του μέσα στις επόμενες 20 με 30 μέρες. Ο παίκτης δουλεύει 14 ώρες την ημέρα στο γήπεδο στις ΗΠΑ, δουλεύει το σώμα του, παίρνει πρωτεϊνη και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του. Το Ντένβερ ποντάρει σε εκείνον και η επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ θα είναι σημαντική για τον Γιόκιτς. Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά, δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να παίξει με την εθνική Σερβίας».

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς, τη Μάλαγα και τη φήμη για μετακίνηση του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ο Νέντοβιτς δεν πρόκειται να πάει φέτος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Η Μάλαγα είναι μία όμορφη πόλη και ας μην ξεχνάμε πως στη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην EuroLeague. Αυτοί είναι ισχυροί λόγοι για να παραμείνει ο παίκτης στην Μάλαγα. Έχουμε ήδη πρόταση ανανέωσης από την Μάλαγα με 850.000».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags