Facebook Pixel Survivor: Το τροχαίο του Μπο που δεν γνώριζε κανείς!
Life
| 2017-05-10 21:28:00

Survivor: Το τροχαίο του Μπο που δεν γνώριζε κανείς!

Survivor: Το τροχαίο του Μπο που δεν γνώριζε κανείς!

Ποιο είναι το άγνωστο ατύχημα που θα σας σοκάρει;

«Ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει δυνατότερο». Με αυτό το απόφθεγμα του Νίτσε ο Bo είχε περιγράψει τις στενάχωρες μέρες που πέρασε όταν κατέβηκε στην Αθήνα με μία βαλίτσα ρούχα και το όνειρο να αναδειχτεί στον χώρο της μουσικής..

Προφητικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα λόγια του σήμερα, καθώς κάθε αποχώρηση και ψηφοφορία από την οποία «επιβιώνει» τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο χρηματικό έπαθλο. Θεωρείται ένα από τα outsider για την πρώτη θέση, παρ’ όλα αυτά όμως έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, ιδιαίτερα όσων τον γνώρισαν ως μία από τις cult φυσιογνωμίες του «Survivor»

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη της αδερφής του στο Youweekly.gr μας συγκλόνισε. Η ίδια μας περιέγραψε την πιο ανησυχητική στιγμή που πέρασε με τον αδερφό της σε μικρή ηλικία:

«Κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ένα ατύχημα που είχε ο Βο με το ποδήλατο του όταν ήταν 10 χρονών. Συγκεκριμένα τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε στην άσφαλτο. Αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μου και το σοκ ήταν μεγάλο! Ο οδηγός μας πήγε στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός!»

Πηγή: YOUWEEKLY

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags