Facebook Pixel Ο Σφαιρόπουλος εξηγεί γιατί τα... χρειάστηκε
| 2017-05-10 21:50:00

Ο Σφαιρόπουλος εξηγεί γιατί τα... χρειάστηκε

Ο Σφαιρόπουλος εξηγεί γιατί τα... χρειάστηκε

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξήγησε πώς η ομάδα του επικράτησε του Αρη, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τελικά δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε αρχικά πως «μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως ο Αρης είναι μία ποιοτική ομάδα. Το έδειξε στην αρχή, όταν μας δημιούργησε κάποια προβλήματα που ζητούσαν επίλυση. Σιγά - σιγά βρήκαμε τις λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είναι σημαντικό πως η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Δεχθήκαμε 54 πόντους και 7 στην τρίτη περίοδο. Οι συνεργασίες στην επίθεση ήτνα πολύ καλές. Αξίζαμε τη νίκη, η στατιστική δείχνει τι έγινε στο παιχνίδι. Είπα στους παίκτες πως αυτό είναι μόνο το 1-0. Στα πλέι οφ μετρούν οι νίκες και όχι οι διαφορές. Ανοίξαμε το σκορ, αλλά περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Είναι σίγουρο πως ο Αρης θα αντιδράσει και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο».

Επίσης, παρατήρησε πως «είναι σημαντικό ότι είχαμε διάρκεια κια όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοσή μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους πάικτες».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τις σκέψεις του, όταν τραυματίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Στην αρχή δεν κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν. Μετά όταν μας φωνάξαν να πάμε κοντά, ήταν μία δύσκολη στιγμή. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και θα είναι στην ομάδα, δεν ξέρω πότε, αλλά θα είναι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags