Facebook Pixel "Κεραυνοί" για Ριζούπολη: "Θαύμα που δε σκότωσαν παίκτη – Στημένο το ματς - Βαζελίνη στα καθίσματα"!
| 2017-05-11 13:15:00

"Κεραυνοί" για Ριζούπολη: "Θαύμα που δε σκότωσαν παίκτη – Στημένο το ματς - Βαζελίνη στα καθίσματα"!

του Γιώργου Κτενά
"Κεραυνοί" για Ριζούπολη: "Θαύμα που δε σκότωσαν παίκτη – Στημένο το ματς - Βαζελίνη στα καθίσματα"!

Φοβερές ατάκες απ' τον Γιάννη Ζαβραδινό για όσα έγιναν στο ιστορικό ματς «αιωνίων» το 2003 και αποκαλύψεις-φωτιά! Γιατί αποφάσισαν οι Πράσινοι να μη φύγουν απ' το γήπεδο;
 

Ο Γιάννης Ζαβραδινός, που έμεινε στον Παναθηναϊκό περισσότερα από 40 χρόνια και ήταν υπεύθυνος ασφαλείας για τους αγώνες της ομάδας, μίλησε στο SportDog για το ιστορικό παιχνίδι στη Ριζούπολη, που έγινε σα σήμερα το μακρινό, πια, 2003

"Η λέξη ζούγκλα είναι φτωχή. Η λέξη έκτροπα είναι φτωχή. Το γεγονός ότι δεν σκοτώθηκε κάποιος ποδοσφαιριστής ή φίλαθλος ήταν θαύμα. Θεωρώ ότι τέτοιες ιστορίες και τέτοιο στήσιμο, από όλες τις απόψεις, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε αγώνα. Δεν έπρεπε να γίνει εκείνος ο αγώνας.

Να θυμίσω μόνο ότι παρατηρητής ήταν ο Μπαλόκας και ο Τσιρώνης αστυνομικός διευθυντής. Τον επόμενο χρόνο ο ένας πήγε στον Ολυμπιακό ως υπεύθυνος ασφαλείας αγώνων και ο άλλος ως υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων", μας είπε αρχικά ο κύριος Ζαβραδινός.

Είχατε σκεφτεί να πάρετε την ομάδα και να φύγετε;

"Ο μοναδικός τρόπος για να μη γίνει το παιχνίδι, ήταν να φύγουμε εμείς. Το είχαμε προτείνει όσοι είμασταν στην αποστολή, αλλά δεν μπορούσε να φύγει η ομάδα γιατί θα έχανε την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν έβγαιναν δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, μπορεί να το είχαμε κάνει. Τότε πηγαίναμε για τρία αποτελέσματα: Νίκη, ισοπαλία ή ακόμα και ήττα με 1-0. Αλλά ευτυχώς βοήθησε ο Θεός και δεν σκοτώθηκε κάποιος παίκτης. Ήμουν 43 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δεν είδα ποτέ ξανά κάτι ανάλογο".

Είχατε μιλήσει με τον Τριτσώνη, σας είχε πει κάτι;

"Λόγω του ότι είχα ανησυχία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πήγαινα καθημερινά στη Ριζούπολη. Την προηγούμενη μέρα του αγώνα τον είχα βρει στο γήπεδο και μου έλεγε να μην ανησυχώ και ότι είναι συνεχώς εκεί για να ελέγχει τι γίνεται με τα μέτρα. Κάνω μια βόλτα στη θύρα που θα φιλοξενούσε τους δικούς μας οπαδούς και είδα όλη τη δική μας εξέδρα γεμάτη με βαζελίνη! Και αναρωτήθηκα πώς είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο, όταν υπάρχουν αυξημένα μέτρα. Ειδοποιήθηκαν κάποιοι από τον Απόλλωνα και καθάρισαν τα καθίσματα κ.λπ. Τότε ακουγόταν και είχε διαδοθεί ότι μπορεί να υπάρξουν και χημικά".

Περιμένατε τέτοιες εξελίξεις στην ομάδα, μετά από το παιχνίδι; Από τον χαρακτηρισμό "κότες", μέχρι "looser";

"Το θέμα είναι ότι η διοίκηση αποφάσισε πως δεν απέδωσε η ομάδα και κάποιοι παίκτες όπως έπρεπε. Αλλά δεν γινόταν να παιχτεί αγώνας με αυτές τις συνθήκες. Τρομάζω με εκείνη την εικόνα ακόμα και σήμερα, δεν έχω ξαναδεί πουθενά κάτι παρόμοιο ακόμα και σήμερα... Ήταν ευτύχημα που δεν είχαμε νεκρό εκείνη την ημέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομερό τι έκανε ο Τίγρης στον Λουτσέσκου - "Άφωνος" ο Χιμένεθ στη συνάντηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags