Facebook Pixel Ταμείο με Μπόρνμουθ και Κολοράντο
| 2017-05-13 11:59:00

Ταμείο με Μπόρνμουθ και Κολοράντο

Ταμείο με Μπόρνμουθ και Κολοράντο

Στοιχηματικές ευκαιρίες στο σημερινό κουπόνι του Σαββάτου.Τεράστιο το ενδιαφέρον σε Premier League, Primera Division και MLS, ενώ ξεχωριστή σημασία έχει και το ματς της Μπενφίκα με την Γκιμαράες. 

Μπόρνμουθ - Μπέρνλι

Επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά η παραμονή της Μπόρνμουθ στην κατηγορία, μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στη Στόουκ. Ο προπονητής Εντι Χάουι δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και τόνισε ότι λίγοι θα φαντάζονταν πριν λίγα χρόνια ότι η Μπόρνμουθ θα κατάφερνε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Η Μπόρνμουθ είναι αήττητη επί τρεις αγωνιστικές και ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ. Στο 86' ισοφάρισε σε 2-2 τη Γουέστ Μπρομ η Μπέρνλι και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έμεινε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Μαθηματικά, δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, καθώς χρειάζεται ένα βαθμό για να αποκλείσει κάθε πιθανότητα κινδύνου. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι ακόμα και αν κλείσει τη σεζόν με δύο ήττες, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, διέψευσαν τα προγνωστικά, αφού στο ξεκίνημα της σεζόν ελάχιστοι περίμεναν ότι θα σωθούμε», τόνισε ο προπονητής Σον Ντάιτς. Τι κρατάμε; Η Μπόρνμουθ θα επιδιώξει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν να ευχαριστήσει τους οπαδούς της. Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να επωφεληθεί από το γεγονός ότι η Μπέρνλι δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική, μακριά από το γήπεδό της.

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι 1 (2.00)


Εσπανιόλ - Βαλένθια

Απαλλαγμένη από κάθε άγχος και πίεση, πέρασε από την έδρα της Λα Κορούνια (1-2) η Εσπανιόλ και επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από 3 αγωνιστικές. Πολύ αποτελεσματική η εμφάνισή της, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα «δώρα» της αντίπαλης άμυνας και απέκτησε «αέρα» δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο (14’, 29’). Στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά άντεξε στις πιέσεις των γηπεδούχων, που μείωσαν απλά στο 47’. Θέτει ως στόχο να τερματίσει στην 8η θέση, που είναι το «ταβάνι» της όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, στο φινάλε του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γρανάδα. Στο… ρελαντί «ξεπάστρεψε» την Οσασούνα με 4-1 εντός έδρας η Βαλένθια και γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από 4 ματς ανομβρίας. Δικαιότατη η επικράτησή της, βρήκε μπόσικη την άμυνα των φιλοξενούμενων και ξέσπασε πάνω τους (22’, 45’, 70’, 75’). Μάλιστα, σκόραρε περισσότερες από 3 φορές σε έναν αγώνα για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες! Στόχος της πλέον η καλύτερη δυνατή κατάταξη σε μια σεζόν που πέρασε από σαράντα κύματα. Κατά τα λοιπά, τα πάντα κινούνται γύρω από τον Μαρθελίνο, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα ως ο επόμενος προπονητής της, με τον 51χρονο να συμφωνεί για συμβόλαιο δύο ετών και να αναλαμβάνει από το καλοκαίρι. Να προστεθεί πως στις 8 περασμένες εξόδους της κέρδισε μόνο τη Γρανάδα (1-1-6). Που ποντάρουμε; Με το μυαλό στην επόμενη σεζόν βρίσκονται και οι δύο ομάδες, που λογικά θα εμφανιστούν «χαλαρές» και δίχως πολλές σκοπιμότητες. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με σημεία, αλλά προβλέπεται να δούμε γκολ και θέαμα, εξ ου και ο καλοπληρωμένος συνδυασμός goal/goal και over 2,5.

Εσπανιόλ – Βαλένθια G/G +over 2,5 (2.02)

Μπενφίκα - Γκιμαράες

Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις απώλειες βαθμών της Πόρτο, η Μπενφίκα βρέθηκε στο +5 από τους «δράκους» και η αναμέτρηση με τη Γκιμαράες αποκτά χαρακτήρα γιορτής, αφού με νίκη θα σφραγίσει την κατάκτηση του 4ου σερί πρωταθλήματος! Βέβαια, και η ίδια φρόντισε να μην δώσει δικαιώματα, αφού το τελευταίο τρίμηνο πάτησε γκάζι και παρέμεινε αήττητη για 13 διαδοχικούς αγώνες. Την προηγούμενη αγωνιστική χρειάστηκε ένα τέρμα του Ραούλ Χιμένες στο 75ο λεπτό για να αποδράσει με το διπλό (0-1) από την έδρα της Ρίο Άβε. «Να ζήσουμε τις στιγμές και μετά να γράψουμε ιστορία», επισήμανε ο τεχνικός Ρουί Βιτόρια, που είχε περάσει στο παρελθόν από τη Γκιμαράες. Μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή σεζόν της Γκιμαράες, που θα τη βρει -στη χειρότερη- 4η στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή τα… χρειάστηκε, αλλά κατέβαλλε την σθεναρή αντίσταση της Αρούκα (1-0 εντός), με τον Μαρεγκά να τη λυτρώνει στο 76ο λεπτό και να της χαρίζει το 7οσυνεχόμενο «τρίποντό» της, κάτι που της συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πριμέιρα Λίγκα. Μάλιστα, μάζεψε τη διαφορά από την 3η θέση και δικαιούται να ελπίζει πως στο φινάλε θα την «κλέψει» από τη Σπόρτινγκ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, «τρέχει» αήττητο σερί 11 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα (8 νίκες, 3 ισοπαλίες). Τι παίζουμε; Ώρα στέψης για την Μπενφίκα, που θα σφραγίσει το 4οσερί πρωτάθλημά της αν κερδίσει την Γκιμαράες στο κατάμεστο «Εστάδιο ντα Λουζ». Οι φιλοξενούμενοι πάντως βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και είναι αξιόμαχοι. Επιθετικά δε, διαθέτουν ικανότατους ποδοσφαιριστές και θα δημιουργήσουν ρήγματα. Αξιόλογη περίπτωση το goal/goal.

Μπενφίκα - Γκιμαράες G/G (1.95)


Κολοράντο - Σαν Χοσέ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση και μετά από την εντός έδρας ήττα από το Βανκούβερ έμειναν στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Μαστροένι συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και η ψυχολογία των παικτών, των φιλάθλων και του τεχνικού επιτελείου είναι στο ναδίρ. Ο αμυντικός Τάρεντ Ουάτς τόνισε, ότι οι συνεχείς ήττες, τους δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο και πάθος, να αντιδράσουν και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν, οι "Ράπιντς" είχα τερματίσει στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας και η πορεία τους τη φετινή χρονιά είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι το Κολοράντο δεν έχει καταφέρει, να βρει δίχτυα τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Δύο διαδοχικές νίκες έχουν δώσε μεγάλη βαθμολογική ώθηση στο Σαν Χοσέ, που πλησιάζει την πρώτη τετράδα της Δύσης και έχει βάλει πλώρη για ακόμα ψηλότερα. Ο προπονητής των "Ερθκουέικς" έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και δήλωσε αισιόδοξος για ακόμα μία νίκη, που θα είναι η τρίτη σερί. Σε περίπτωση, που τα καταφέρουν, θα είναι η πρώτη φορά, που οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν τρεις σερί νίκες μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Τι κρατάμε; Οι γηπεδούχοι είναι αποφασισμένοι, να βάλουν τέλος στις συνεχόμενες ήττες και θα τα δώσουν όλα κόντρα στο Σαν Χοσέ. Κόντρα στη φόρμα και την βαθμολογική θέση, θα επιλέξω τον άσο και την πρώτη φετινή νίκη του Κολοράντο.

Κολαράντο – Σαν Χοσέ 1 (2.40)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags