Facebook Pixel Να τι έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα – Ποια η πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού, γιατί «φωνάζει» ο ΠΑΟ!
| 2017-06-12 01:18:00

Να τι έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα – Ποια η πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού, γιατί «φωνάζει» ο ΠΑΟ!

Να τι έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα – Ποια η πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού, γιατί «φωνάζει» ο ΠΑΟ!

Δείτε τι έγραψαν οι διαιτητές του πέμπτου τελικού για όσα έγιναν στο ΣΕΦ στη διάρκεια του αγώνα που έκανε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή Ελλάδας.

Με βαριά τιμωρία, αλλά όχι με αφαίρεση βαθμών από την επόμενη σεζόν, κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, μετά τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ στον πέμπτο τελικό και όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που... διαμαρτυρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους διαιτητές, καθώς ο Παναθηναϊκός γύρισε στο παρκέ και αγωνίστηκε 1.50'' για να ολοκληρωθεί κανονικά το παιχνίδι.

Αναλυτικά έγραψαν οι διαιτητές:

«Πριν την έναρξη του αγώνα καθώς και πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν εν χορώ "π%&^^& και πρ&*^&*^ Γιαννακόπουλε. Στο σημείο αυτό έγινε παρατήρηση στην Α' ομάδα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ο κύριος Γιαννακόπουλος προσήλθε στον χώρο της γραμματείας διαμαρτυρόμενος εντόνως προς τους διαιτητές του αγώνα. 2:34 πριν το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου οι οπαδοί της Α' ομάδας άναψαν στον χώρο των κερκίδων καπνογόνα (περίπου 15), τα οποία πέταξαν.

Στο ίδιο χρονικό σημείο οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου 10 κροτίδες μεγάλης ισχύος. 1:56 πριν το τέλος του τετάρτου δεκαλέπτου λόγω της έκκρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε από τους διαιτητές του αγώνα η προσωρινή διακοπή και η μετάβαση όλων των παραγόντων στα αποδυτήρια. Αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου, η οποία πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας. Ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags