Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος ο Ασβεστάς από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του στον Σπορτ-ΦΜ
Life
| 2017-09-22 20:48:00

Τέλος ο Ασβεστάς από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του στον Σπορτ-ΦΜ

Sportdog Team
Τέλος ο Ασβεστάς από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του στον Σπορτ-ΦΜ

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε το «αντίο» μέσω Facebook και εξήγησε τους λόγους.

 

Ο Άρης Ασβεστάς ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή του στον Σπορτ-Φμ, θα βρίσκεται όμως στο σταθμό τα Σαββατοκύριακο, ενώ δεν θα είναι πλέον ούτε στον ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του στο facebook:

Έχω δύο μεγάλα ΑΝΤΙΟ να πω σήμερα!

Πρώτο μεγαλο ΑΝΤΙΟ στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ και στην συνεργασία που είχαμε την τελευταία τριετία. Μια συνεργασία άψογη και ανεμπόδιστη, σε όλα τα επίπεδα και καθ'όλη τη διάρκεια! Τους ευχαριστώ όλους και ειδικά το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΙ που είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και καταπληκτικά παιδιά.

Το δεύτερο μεγάλο ΑΝΤΙΟ ειναι για την εκπομπή "Αποκάλυψη Τώρα" στον ΣΠΟΡ FM, που έγραψε ιστορία στα ερτζιανά και συνέβαλε καθοριστικά στην πτώση της χούντας στο ποδόσφαιρο! Η εκπομπή ολοκλήρωσε την διαδρομή της, αλλά σε κάθε περίπτωση, "Αποκάλυψη Τώρα" χωρίς τον συνοδοιπόρο μου, τον Vasilis Papatheodorou δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει! Τον ευχαριστώ γι' αυτό που ζήσαμε για μια διετία, να δημιουργήσουμε την πιο χειμαρρώδη, την πιο αποκαλυπτική και δυναμική εκπομπή, που καθόρισε τις εξελίξεις! Όπως και τον George Kosmas που την πίστεψε και την στήριξε!

Κάθε τέλος, όμως, σηματοδοτεί μια νέα αρχή.... To be continued.........

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags