Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι «τρέχει» με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα - Γιατί καθυστερεί, τι φοβάται ο ΠΑΟ
| 2017-09-23 17:17:00

Τι «τρέχει» με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα - Γιατί καθυστερεί, τι φοβάται ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Τι «τρέχει» με Βλαχοδήμο και Μπενφίκα - Γιατί καθυστερεί, τι φοβάται ο ΠΑΟ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι.

Με τον κλοιό να στενεύει πλέον επικίνδυνα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, είναι λογικό κι επόμενο ότι όποια περιουσιακά στοιχεία διαθέτει η ομάδα θα πρέπει να αξιοποιηθούν.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι ένας παίκτης που μπορεί να γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου, καθώς η Μπενφίκα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αγοράσει.

Πάντως, το deal ακόμα κάθε άλλο παρά τελειωμένο είναι. Οι δυο ομάδες έχουν επαφές, με πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού, ο οποίος επαναπροσέγγισε την πλευρά των Πορτογάλων όπως σας έχουμε ξαναγράψει. Ωστόσο, αυτές πραγματοποιούνται μέσω τρίτων αφού επίσημα οι άνθρωποι της Μπενφίκα δεν έχουν μιλήσει με τον παίκτη.

Η εξέλιξη αυτή είναι απόλυτα λογική με βάση τα τεκταινόμενα στον Τριφύλλι και αυτό γιατί οι Πορτογάλοι κοιτάζουν το συμφέρον τους και το πώς θα εκμεταλλευτούν την άσχημη οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική ομάδα. Δηλαδή, από τη στιγμή που ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να… βαρέσει κανόνι, βρίσκονται σαφέστατα σε θέση ισχύος στις διαπραγματεύσεις.

Συνεπώς, δεν έχουν λόγο να βιαστούν και να δώσουν από τώρα τα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ που περιλαμβάνει το deal. Αντιθέτως, τους συμφέρει να περιμένουν και να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Παναθηναικό για να κρίνουν αναλόγως εάν μπορούν να γλιτώσουν κάποια χρήματα με δεδομένο ότι οι Πράσινοι «καίγονται», ή ακόμα και να πάρουν τον Βλαχοδήμο ελεύθερο εάν το χειρότερο σενάριο γίνει πραγματικότητα για το Τριφύλλι!

Φυσικά, μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και η πλευρά του παίκτη, η οποία πρέπει επίσης να συμφωνήσει για τη μεταγραφή, κάτι το οποίο μόνο σίγουρο δεν είναι από τη στιγμή που το καλοκαίρι η ΠΑΕ διέρρεε ότι το deal χάλασε λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Εν κατακλείδι, τα δεδομένα στην υπόθεση Βλαχοδήμου δεν είναι τόσο ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό όσο παρουσιάζονται. Η μεταγραφή δύσκολα θα χαλάσει, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί όταν το θέλει η Μπενφίκα και με τους δικούς της όρους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags