Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ είδηση για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού!
Life
| 2017-10-12 12:13:00

Σούπερ είδηση για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού!

Sportdog Team
Σούπερ είδηση για τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού!

H ΠΑΕ κάνει ένα μεγάλο δώρο στους οπαδούς του Δικεφάλου εκτός Ελλάδας!

Διαβάστε την ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και μαζί του επιστρέφουν και οι ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV. Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για τη Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Έτσι, αυτή την Κυριακή (15.10, 16:00) την αναμέτρηση με την Λαμία για την 7η αγωνιστική μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Εύκολα, απλά, με τιμή γνωριμίας € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Λαμία θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Πέμπτη μέχρι τις 17:00, Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags