Facebook Pixel Το γράμμα της Ανα Λουζ στον Νταβίντ Λουίζ
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-11 20:45:00

Το γράμμα της Ανα Λουζ στον Νταβίντ Λουίζ

Το γράμμα της Ανα Λουζ στον Νταβίντ Λουίζ

Ένα 9χρονο κοριτσάκι από τη Βραζιλία, η Άνα Λουζ, έγραψε γράμμα στον Νταβίντ Λουίζ, λέγοντας του να μην στενοχωριέται για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας, καθώς, όπως σημείωσε "άλλοτε νικάς, άλλοτε χάνεις, όμως πρέπει να είσαι ευτυχισμένος"...

Το γράμμα αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά από τη μητέρα της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και αφού έκανε το γύρο του κόσμου ήταν η σειρά του Νταβίντ Λουίζ να το ανεβάσει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Instagram.

"Είδα όλα τα παιχνίδια της Βραζιλίας. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είσαι στενοχωρημένος επειδή έπαιξες καλά, έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου και ήσουν ένας σούπερ αρχηγός. Έτσι είναι η ζωή, μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις.

Όμως οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται κυρίως το πώς θα παραμένουν ευτυχισμένοι. Νταβίντ Λουίζ, παραμένεις ο πρωταθλητής μου".

Το γράμμα αυτό συγκίνησε μάλιστα τον 27χρονο άσο ο οποίος έγραψε: "Eυχαριστώ πριγκήπισσά μου Άνα Λουζ, αγάπησα το γράμμα σου! Ευχαριστώ όλους τους Βραζιλιάνους για τη στήριξή τους! Δεν θα προδώσω ποτέ τα όνειρά μου και πάντα θα παλεύω για να σας επιστρέψω αυτή τη στοργή που μου δείξατε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags