Facebook Pixel Τι είδε και τι... δεν είδε ο Σάντος
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-01 00:03:00

Τι είδε και τι... δεν είδε ο Σάντος

Τι είδε και τι... δεν είδε ο Σάντος

Την απόδοση του β΄ημιχρόνου από το φιλικό τεστ με την Πορτογαλία, κρατάει ο Φερνάντο Σάντος, όπως δήλωσε αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού.

«Ουσιαστικά αυτό που κρατάμε είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στα πρώτα 10 λεπτά που δεν ήμασταν συγκεκντρωμένοι η Πορτογαλία έπαιξε καλύτερα και δεχθήκαμε πίεση. Εν συνεχεία βελτιωθήκαμε αμυντικά και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να μας κάνουν φάσεις. Ωστόσο από την άλλη δεν κρατήσαμε μπάλα και αυτό μας δημιουργούσε τεράστια προβλήματα όσον αφορά την ανάπτυξη. Στο ημίχρονο είπαμε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει και φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, ουσιαστικά μοιρασμένο. Αν μάλιστα μια ομάδα ήταν πιο επικίνδυνη για να πετύχει κάποιο τέρμα, ήμασταν εμείς», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Οσο για το πώς ένιωσε που έπαιξε κόντρα στην Εθνική ομάδα της χώρας του; «Για μένα ήταν συγκινητικό ότι βρέθηκα σε αυτό το γήπεδο που έχω κερδίσει δύο Κύπελλα Πορτογαλία με την ομάδα της Πόρτο. Ωστόσο δεν με απασχόλησε καθόλου κατά την διάρκεια του ματς. Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά που κάνουμε με την Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags