Facebook Pixel Τραγικό: Ροπαλιά σε κεφάλι ΑΕΚτζή!
| 2014-10-13 22:00:00

Τραγικό: Ροπαλιά σε κεφάλι ΑΕΚτζή!

Τραγικό: Ροπαλιά σε κεφάλι ΑΕΚτζή!

Μετά τον θάνατο του Κώστα Κατσούλη, απαράδεκτο περιστατικό βίας, αυτή τη φορά αστυνομικής, συνέβη έξω απ'το γήπεδο του Παναιγιάλειου στο ματς με την ΑΕΚ!

Μπορεί η πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Β' Εθνική στο Αίγιο να είχε εορταστική ατμόσφαιρα, η οποία συνοδεύτηκε με νίκη των “κιτρινόμαυρων”, πριν ξεκινήσει το ματς όμως άναψαν τα αίματα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ως γνωστόν, η Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στο Αίγιο. Ο... περιορισμός όμως δεν ήταν ικανός να σταματήσει τους χιλιάδες Ενωσίτες που ταξίδεψαν μεμονωμένα στην πόλη για να δούνε την ομάδα τους. Ήταν τόσοι πολλοί οι οπαδοί της ΑΕΚ που έξω απ'το γήπεδο του Παναιγιάλειου σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές και αρκετοί φίλαθλοι καθυστέρησαν αρκετά να μπούνε στις εξέδρες.

Επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε, δεν έλειψαν τα σπρώξε-σπρώξε οι φωνές εκ μέρους των οπαδών. Χειρότερη όμως ήταν η συμπεριφορά της Αστυνομίας! Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, Αστυνομικός χτύπησε με το γκλοπ του στο κεφάλι οπαδό της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να του προκαλέσει αιμορραγία. Όπως καταλαβαίνετε, το επεισόδιο επεκτάθηκε, αφού η βλακώδης κίνηση του (και καλά) οργάνου της τάξεως εξόργισε τους οπαδούς. Με λίγα λόγια, έπεσαν και άλλες ροπαλιές, υπήρξαν και άλλοι τραυματισμοί, ευτυχώς όμως δεν θρηνήσαμε θύματα.

Όπως φαίνεται ούτε τους Αστυνομικούς πτόησε ο θάνατος του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη. Και για να λέμε την πάσα αλήθεια, κωλόπαιδα, κωλόπαιδα οι χουλιγκάνοι των γηπέδων, αλλά από πλευράς αστυνομίας περιμένεις άλλου είδους συμπεριφορά. Έχει τον τρόπο της η Αστυνομία να ελέγξει την κατάσταση χωρίς να ματώσει ούτε ρουθούνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα μέσα στο γήπεδο και οι οπαδοί των γηπεδούχων έδειξαν την αλληλεγγύη τους στους ΑΕΚτζήδες, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα, «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Μην χάσετε κι αυτό: Η Τζούλια του Σεφερλή με "καυτό" brazilian! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags