Facebook Pixel Ο ΣΙΚ οργασμός της Κατερίνας …ΣΟΚάρει! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-11-07 14:45:00

Ο ΣΙΚ οργασμός της Κατερίνας …ΣΟΚάρει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΣΙΚ οργασμός της Κατερίνας …ΣΟΚάρει! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΙΚ και ΣΟΚ γιατί μάλλον Όλα …Δεν παίζουν! Ο Θοδωρής Κατσαρός σχολιάζει από την Ταράτσα του SportDog το επίμαχο video από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μία σύγχυση ο εγκέφαλός μου την έχει πάθει… Γιατί το λέω αυτό;

Γιατί έβαλα να δω το "Όλα παίζουν" στον "Άλφα" και έπεσα στο "Δέστε τους". Όχι, δεν ξαναπήγε ο Μουτσινάς στην παλιά του τηλεοπτική στέγη, συνεχίζουν να είναι ο Λιανός και τα κορίτσια του αλλά μάλλον λόγω της χαμηλής τηλεθέασης οι στήλες της εκπομπής θυμίζουν κάτι από το παρελθόν (το άμεσο).

Με τη διαφορά ότι αντί για λαμέ γόβα και λαδί πασούμι έχουμε το Σικ και το Σοκ. Η κλασική δηλαδή συνταγή, σχολιάζουμε τους πάντες για το ντύσιμο τους… ή καλύτερα ρίξτε παιδιά κράξιμο μπας και μας δει κανένας τηλε-περαστικός.

Μέχρι και οργασμό είχε προσποιηθεί η Κατερίνα Καινούργιου για να την δούμε να παίζει… και αντί να τις πούνε μπράβο, άκουσε και τα μπινελίκια της από την αρχισυντάκτρια… Γιατί ως γνωστόν για όλα φταίει το οξυζενέ.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Προφητική, πάντως, η selfie που δημοσίευσε στοTwitter η Κατερίνα… Η Μπέττυ στην κοσμάρα της, η Κατερίνα μες στην ξινίλα, η Αλέκα έφαγε κάτι και της έπεσε βαρύ και ο Γιώργος…

Και μην ξεχνάτε τα βλέπω όλα… Στην Ταράτσα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags