Facebook Pixel Έβγαλε τα κανόνια η Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2015-01-18 21:02:00

Έβγαλε τα κανόνια η Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έβγαλε τα κανόνια η Άρσεναλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη με 2-0 πήρε η Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας το καλύτερο δώρο στην συμπολίτισσα Τσέλσι που απολαμβάνει πλέον το +5 από τους "πολίτες". Καθόρλα (πέναλτι) και Ζιρού οι σκόρερς.

Η Σίτι είχε την υπεροχή στο ματς στο "Etihad", ωστόσο η Άρσεναλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καθόρλα στο 24', ύστερα από ανατροπή του Μονρεάλ από τον Κομπανί.

Ο Βενγκέρ έστησε με εξαιρετική μαεστρία τους "κανονιέρηδες" που εγκλώβισαν τους παίκτες της Σίτι, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Οσπίνα.

Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αν ο Αγουέρο ήταν πιο εύστοχος, με τον αγώνα να έχει πάρει μια τρελή τροπή, καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω.

Αυτό βγήκε σε καλό της Άρσεναλ τελικά, αφού κατάφερε να φτάσει στο 0-2 με ωραία κεφαλιά του Ζιρού στο 67'. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τους "κανονιέρηδες" να φτάνουν σε μια πολύ σπουδαία νίκη και τους 39 βαθμούς, κάνοντας παράλληλα ένα σημαντικό δώρο στην Τσέλσι, που βρίσκεται πλέον στο +5 από την δεύτερη Σίτι.

Δείτε τα γκολ του ματς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags