Facebook Pixel Δεν τα... βλέπει καλά τα πράγματα για ΠΑΟ ο Αγγελόπουλος!
| 2015-02-06 20:02:00

Δεν τα... βλέπει καλά τα πράγματα για ΠΑΟ ο Αγγελόπουλος!

Δεν τα... βλέπει καλά τα πράγματα για ΠΑΟ ο Αγγελόπουλος!

Σε συνέντευξη του για τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε και για τη «μάχη» που γίνεται στον όμιλο του Παναθηναϊκού, όμως... ξέχασε να αναφέρει τους Πράσινους στις προβλέψεις του για την 4αδα!
 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα του OlympiacosBC TV για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη βράβευση του Κάιλ Χάινς, την παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τη συνέχεια του Τop 16…
 

Κύριε Αγγελόπουλε, ο Ολυμπιακός μετά από μια βαριά, από κάθε άποψη, ήττα στην Πόλη αντέδρασε σωστά, έτσι δεν είναι;
«Ναι, πιστεύω μας έκανε καλό αυτή η ήττα,, όχι ότι μας αρέσει να χάνουμε αλλά όταν είσαι σε έναν μαραθώνιο, όταν χάνεις ένα παιχνίδι, οι προπονητές έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πράγματα που αλλιώς δεν θα δούλευαν με την ίδια ένταση με τους παίκτες, η ομάδα είναι πιο αποφασισμένη. Δηλαδή αν ερχόμασταν με 5-0 να παίξουμε με την ΤΣΣΚΑ, ίσως  να μην ήταν το ίδιο σήμερα, δεν το ξέρεις, υποθετικά είναι βέβαια όλα αυτά που αναλύουμε τώρα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός».

Στα δικά σας τα μάτια αποτέλεσε το αήττητο της ΤΣΣΚΑ ένα έξτρα κίνητρο;
«Nαι, εγώ δεν το σκεφτόμουν ιδιαίτερα, αλλά οι πιστεύω οι παίκτες θα το σκεφτόντουσαν.
Ακόμα όμως κι αν είχε κάνει μια ήττα η ΤΣΣΚΑ, πιστεύω ότι πάλι με το ίδιο πάθος θα παίζανε. Είναι πολύ σημαντικό βέβαια ποιος είναι ο αντίπαλος σου, τι μπάτζετ έχει και το πώς παλεύεις εσύ».

Πριν το ματς υπήρξε η βράβευση, μια ιδιαίτερη στιγμή, για τον Κάιλ Χάινς. Ένα σχόλιο γι’ αυτό;
«Με τον Χάινς πήραμε δύο Ευρωλίγκες, του είπα ότι θα είναι για πάντα μέλος της ιστορίας της ομάδας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτά που προσέφερε. Μέσα στο παιχνίδι όμως είναι αντίπαλος».

Ο κόσμος τον χειροκρότησε, αλλά πολύ περισσότερο ενθάρρυνε την ομάδα όταν αυτή βρέθηκε πίσω στο ξεκίνημα πίσω.
«Καλά έκανε ο κόσμος στην αρχή, μετά ήταν φοβερή η υποστήριξη του κόσμου σε όλο το παιχνίδι. Τους θέλουμε κοντά μας και στα άλλα παιχνίδια γιατί τα εντός έδρας που μένουν είναι αρκετά ακόμη».

Όπως λέει και ο κόουτς «παιχνίδι με το παιχνίδι κοιτάμε», αλλά αν αφήσουμε τη Νέα Κηφισιά και επικεντρωθούμε μόνο στα ματς της Ευρωλίγκας, το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίζνι;
«Από ό,τι έχουμε δει είναι πολύ καλή ομάδα και πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εάν κλείσουμε με 6-1 τον πρώτο γύρο θα είναι πολύ σημαντικό. Η νίκη μας σήμερα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντική γιατί έχουν χάσει οι αντίπαλοι μας από την ΤΣΣΚΑ, αλλά είναι πολύ σημαντικό και το άλλο παιχνίδι».

Δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, τώρα κλείνει στο παιχνίδι με τη Νίζνι, αλλά από αυτά που έχετε δει μέχρι στιγμής από όλες τις ομάδες, πως βλέπετε να κυλάει ο όμιλος και που βλέπετε να καταλήγει ο Ολυμπιακός;
«O στόχος είναι ξεκάθαρος, να έχεις το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά, πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά σίγουρα το βλέπουμε και πιο μακριά, εννοώ δεν σκεφτόμαστε μόνο παιχνίδι με το παιχνίδι, βλέπουμε ας πούμε το πρόγραμμα μας στον δεύτερο γύρο, πόσα παιχνίδια έχεις στην έδρα σου και είναι καλά τα πράγματα με τα διπλά που έχουμε κάνει».

Τον απέναντι όμιλο τον κοιτάτε καθόλου για την διασταύρωση στα προημιτελικά;
«Εγώ τον κοιτάζω, αλλά δεν γίνεται να χαλάσω αυτά που λένε οι προπονητές. Δεν γίνεται να μην παρακολουθώ το μπάσκετ και τι γίνεται; Ποιους θα βρούμε αντιπάλους;»

Υπάρχει προτίμηση στον απέναντι όμιλο;
«Όχι δεν μπορείς να πεις για προτίμηση, είναι πολύ δυνατές ομάδες η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, λογικά θα είναι, λογικά αλλά δεν ξέρεις, στις πρώτες δύο θέσεις, αλλά και η Μακάμπι είναι πολύ δυνατή, πιστεύω η τέταρτη θέση είναι ανοιχτή στον άλλο όμιλο».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags