Facebook Pixel Αισιόδοξος ο Ασλανίδης...
| 2015-02-09 17:46:00

Αισιόδοξος ο Ασλανίδης...

Αισιόδοξος ο Ασλανίδης...

Η σειρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω του προέδρου της Βαγγέλη Ασλανίδη, ήταν σήμερα να επισκεφτεί το γραφείο του νέου υφυπουργού αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντoνή.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε για το αποτέλεσμα της κουβέντας που είχε με τον υφυπουργό τονίζοντας αναλυτικά:

"To αντικείμενο της συζήτησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Έγινε μία πάρα πολύ χρήσιμη κουβέντα και αυτό που μένει είναι ότι πρόθεση του υπουργού είναι να φτιαχτεί ένας τίμιος, αληθινός και καθαρός αθλητισμός, ένα τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα. Εάν αυτά συμβούν και το πρόβλημα της βίας θα αντιμετωπιστεί αναλόγως, όπως θα ήθελε ο καθένας μας, πάντοτε σε έναν τίμιο αθλητισμό.

Από εμάς ζήτησε να συμμορφωθούμε με κανόνες οι οποίοι πρέπει να υπάρχουν και θα υπάρξουν. Ζήτησε δικαιοσύνη. Ζήτησε να ακολουθήσουμε ενα πρόγραμμα, το οποίο όπως μου συζήτησε, θα βγει για να καθαριστεί και το ποδόσφαιρο και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα."

Για το γήπεδο:
"Συζητήσαμε και γι' αυτό το θέμα. Ο κ. υπουργός είπε πως οι προθέσεις του του είναι άκρως θετική στο να φτιαχτεί ένα γήπεδο, όπως αξίζει και δικαιούται η ΑΕΚ. Πιστεύω και ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση θα πάρει το βηματισμό της και θα έρθουμε σε ένα τραπέζι, ώστε να βρούμε τη λύση την οποία θέλουμε και θα δικαιώσει τους ανθρώπους και την ΑΕΚ".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό
"Πιστεύω να γίνει ένας όμορφος αγώνας και αυτός και ο επαναλληπτικός και να κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags