Facebook Pixel O Λουτσέσκου φέρνει καραβάνια Ρουμάνων στην Ελλάδα;
| 2015-04-23 23:27:00

O Λουτσέσκου φέρνει καραβάνια Ρουμάνων στην Ελλάδα;

O Λουτσέσκου φέρνει καραβάνια Ρουμάνων στην Ελλάδα;

Δεν θέλει πολύ να γίνει της… μόδας η ρουμάνικη προπονητική σχολή στην χώρα μας. Ξέρετε τώρα πως πάνε αυτά.

Ενας ξένος προπονητής να΄ρθει και να κάνει απόσβεση, αυτομάτως η ανεβαίνει όχι μόνο η δική του μετοχή στο εγχώριο χρηματιστήριο, αλλά και των υπολοίπων συμπατριωτών προπονητών του. Κλασικά (ελληνικά) πράγματα.

Και στην προκειμένη περίπτωση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνει το ρουμάνικο δρόμο και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Από την στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του απαιτητικού (και μέγιστου «προπονητοφάγου») Χρήστου Πανόπουλου, τότε μπορούν να ελπίζουν όλοι οι συμπατριώτες πως μπορούν να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν καριέρα.

Όχι πως στα επιτελεία των ομάδων μας δεν έχουν ήδη αρχίσει να «σκανάρονται» βιογραφικά προπονητών – made in Romania – εν όψει καλοκαιριού.

Μάλιστα ο Μιρτσέα Ρέντνιτς - σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ίδιος σε δικούς του ανθρώπους και συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης - φέρεται να διατηρεί το τελευταίο διάστημα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με ελληνική ομάδα, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Οσο για το who is who του λεγάμενου; Γεννηθείς στις 4 Απριλίου 1962 κάθεται την φετινή σεζόν στον πάγκο της Πετρολούλ, απ΄όπου μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Στην προπονητική καριέρα του έχει περάσει από πολλές ομάδες στην Ρουμανία (Ραπίντ Βουκουρεστίου, Μπακάου, Κραϊόβα, Βαλσλούι, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Κλουζ, Πετρολούλ) ενώ εκτός συνόρων, έχει εργαστεί στην Αλ Νασρ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην ρωσική Αλάνια Βλαντικαβκάζ, στην Λανκαράν από το Αζερμπαϊτζάν και τελευταία στην βελγική Σταντάρ Λιέγης.

Σημειωτέον πως από την Πετρολούλ του έχουν ήδη κάνει κρούση για την επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο ο 53χρονος τεχνικός έχει ζητήσει χρόνου, διότι διατηρεί επαφές και με άλλες ομάδες και μία εξ αυτών (κατά τον ίδιο) είναι ελληνική!

Μια φορά το κασέ του κυμαίνεται κοντά στα 200 χιλιάρικα το χρόνο, κάτι που σημαίνει πως είναι απλησίαστος για τις μνημονιακές ομάδες στη χώρα μας, όχι όμως και για τους συλλόγους α΄και β΄οικονομικής ταχύτητας. Για να δούμε...
 

ΠΗΓΗ: marcasl.blogspot.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags