Facebook Pixel Αυτό είναι το βίντεο με το ξέσπασμα του Κλάους!
| 2015-06-04 08:30:00

Αυτό είναι το βίντεο με το ξέσπασμα του Κλάους!

Αυτό είναι το βίντεο με το ξέσπασμα του Κλάους!

Δείτε τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, συναισθηματικά φορτισμένο και με τρεμάμενη φωνή, να ξεσπάει μετά τη νέα ήττα της ομάδας και να καλεί τον πρόεδρο να τους διώξει όλους!

Συγκλόνισε ο Στέφανος Αθανασιάδης με τις δηλώσεις του μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο.

Ο αρχηγός της ομάδας, εμφανώς συγκινημένος, είπε δύο φορές ότι η ομάδα είναι "άρρωστη" κι ότι "αν ήμουν πρόεδρος, θα μας έδιωχνα όλους".

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του...

"Προσωπικά, ντρέπομαι που είμαι εδώ... Συγγνώμη να ζητήσω από τον κόσμο, να κάνει λίγο υπομονή και μετά την Τρίπολη θα πώ 2-3 πράγματα... Αν ήμουν πρόεδρος, θα τους έδιωχνα όλους! Δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ!

"Δεν υπάρχει ομάδα, είναι άρρωστη η κατάσταση στα αποδυτήρια, δεν μπορούμε να βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα, γι΄ αυτό έρχεται τέτοια εικόνα στο γήπεδο. Δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα στα πλέι οφ, γι΄ αυτό δίκαια είμαστε εδω που είμαστε... Δεν μπορύμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας για την εικόνα της ομάδας, το πόσο άσχημα είναι...

Εσείς που βλέπετε δεν καταλαβαίνετε; Δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα... Η ομάδα είναι άρρωστη στα αποδυτήρια, ελπίζω ο πρόεδρος να αλλάξει πολλά πράγματα, ντρέπομαι να βλέπω την ομάδα που μεγάλωσα.."

Δείτε τώρα και το σχετικό βίντεο...

ΧΟΝΤΡΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ έξω από την Τούμπα, τα άκουσε ο "κ...ολυμπιακός" Καραμάνος! Διάβασε   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags