Facebook Pixel Τους ξέρανε όλους ο Γιώργος Σαββίδης!
| 2015-06-09 10:00:00

Τους ξέρανε όλους ο Γιώργος Σαββίδης!

Τους ξέρανε όλους ο Γιώργος Σαββίδης!

Τι είπε το μικρό αφεντικό του ΠΑΟΚ και τους ...έστειλε όλους για ύπνο; Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει στο sportdog τη δήλωση που πέρασε στα ψιλά αλλά έδειξε το αύριο της ομάδας.

Φοβερά πράγματα. Ο βαρειά ασθενής, κατάκοιτος έξι χρόνια, δεν είναι σε θέση να σηκωθεί από το κρεββάτι και να σταθεί όρθιος μόνος του, να περπατήσει χωρίς να τον κρατάνε δυο, όχι τέσσερις διότι ευτυχώς ακόμα ζει, μόνον μέτρα του έχουν πάρει για το φέρετρο.

Αυτή είναι η κατάσταση του ασθενούς και δεν έχουν σταματήσει τα ιατρικά συμβούλια. Αυτονόητο ότι καλούνται να πουν τη γνώμη τους γιατροί στα ιατρικά συμβούλια, όχι άσχετοι, όχι παιδιά από μπαρ, ντίσκο, καφετέριες, ούτε καν φοιτητές της ιατρικής.

Έξι χρόνια είναι στην αγωνία φίλοι και συγγενείς του ασθενούς και τα μηνύματα είναι όλο και πιο άσχημα. Η κατάσταση χειρωτερεύει και οι επιστήμονες με διπλώματα και παπλώματα οι πολιτικοί σύμβουλοι έχουν σηκώσει τα χέρια. Και ξαφνικά ο Ζώρας Σαββίδης, ο υιός του Ιβάν, τους ξέρανε όλους.

"Εγώ ξέρω όλα όσα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Εγώ και ο πατέρας μου ξέρουμε όλα όσα χρειάζεται να κάνουμε, και θα τα κάνουμε".

Φοβερά πράγματα. Πηγαίνετε όλοι για ύπνο. Ο Γιώργος Σαββίδης τα ξέρει όλα. Τα σπούδασε στη Σχολή κοπτικής-ραπτικής. Έφεξε το Αύριο του ΠΑΟΚ.

ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ από τον Κλάους Αθανασιάδη για τον ΠΑΟΚ, γράφει ο   apodytiriakias  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags