Facebook Pixel Να και η πρώτη του Τούντορ!
| 2015-06-26 15:20:00

Να και η πρώτη του Τούντορ!

Να και η πρώτη του Τούντορ!

Διαβάστε όλα όσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Κροάτη τεχνικού!

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ και των συνεργατών του. Όλα όσα έγιναν στην Ν. Μεσημβρία...

Οι διακοπές και η ξεκούραση τελείωσαν, τώρα είναι ώρα για δουλειά. Ο ΠΑΟΚ εγκαινίασε τη νέα σεζόν με την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (26.06) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Με τον δυνατό αέρα να συμπληρώνει το γνώριμο σκηνικό στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ξεκίνησαν την καλοκαιρινή προετοιμασία εν όψει αρχικά των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων κι εν συνεχεία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Η πρώτη προπόνηση είχε το χαρακτήρα γνωριμίας τόσο του νέου Αθλητικού Διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν , όσο και του καινούριου τεχνικού επιτελείου με το ρόστερ και το υπόλοιπο τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από εκεί και πέρα, το βάρος του προγράμματος έπεσε περισσότερο στην αερόβια αντοχή και γενικότερα στη φυσική κατάσταση, τόσο με τρέξιμο όσο και με ασκήσεις με μπάλα. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , ο οποίος έχει θλάση θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο από το τέλος της περασμένης σεζόν, έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα απουσίαζε λόγω προσωπικού θέματος κι ο Λούκας Πέρεθ δικαιολογημένα λόγω της μέχρι 30/06 δέσμευσής του με την Λα Κορούνια.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει γεύμα και ξεκούραση σε ξενοδοχείο της περιοχής και απογευματινή προπόνηση που μεταφέρθηκε για τις 18:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags