Facebook Pixel Χθες του "επιτέθηκαν", σήμερα θέλει τον Άρη!
| 2015-07-10 14:26:00

Χθες του "επιτέθηκαν", σήμερα θέλει τον Άρη!

Χθες του "επιτέθηκαν", σήμερα θέλει τον Άρη!

Aπέστειλε επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ομάδα!

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται από το πρωί οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Στα γραφεία του συλλόγου υπάρχει αρκετή κινητικότητα και μέχρι τις 12 αναμένουν τις όποιες προτάσεις υπάρξουν. Ηδη βέβαια έχουν στα χέρια τους μία εκδήλωση ενδιαφέροντος, όχι από τον Νίκο Αρβανιτίδη, ούτε από τον τρίτο πόλο, αλλά από τον Γιώργο Γαλανό.

Πριν από λίγο, ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος απέστειλε στην Αλκμήνης επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ομάδα. Σε αυτήν μεταξύ άλλων δηλώνει έτοιμος να αναλάβει, έχοντας επαφές ως επικεφαλής μίας πενταμελούς ομάδας, με παίκτες και προπονητές, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για δημιουργία αντιπαραθέσεων. Ωστόσο δεν δίνει καμία απολύτως απάντηση στις βαρύτατες κατηγορίες από τον ΑΣ, που από την πλευρά του σημειώνει ότι δεν μπορεί ο κ. Γαλανός με όλες αυτές τις οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν να ζητάει εκ νέου την ομάδα.

Ολα αυτά, μόλις μία μέρα μετά την ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Ερασιτέχνης, με αφορμή τις οφειλές που δημιούργησε κατά την παρουσία του στο ποδοσφαιρικό τμήμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η πρόταση κατατέθηκε στον ΑΣ την στιγμή που χθες ο ΑΣ γνωστοποίησε την πρόθεση άσκησης αγωγής κατά του κ. Γαλανού. Οι ιθύνοντες του ΑΣ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και νομικά, αλλά και ηθικά θέματα που θα προκύψουν αν η ομάδα αγωνιστεί στην Β εθνική και πλέον περιμένουμε και τις επίσημες αντιδράσεις.

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags