Facebook Pixel Απίστευτο! Πέσιμο ΠΑΟΚτσήδων στον Μπερμπάτοφ!
| 2015-09-02 22:30:00

Απίστευτο! Πέσιμο ΠΑΟΚτσήδων στον Μπερμπάτοφ!

Απίστευτο! Πέσιμο ΠΑΟΚτσήδων στον Μπερμπάτοφ!

Τελικά δεν έχουν τον Θεό τους οι οπαδοί του Δικεφάλου! Δε σας πηγαίνει το μυαλό τι λόγο βρήκαν για να "την πουν" στον Βούλγαρο άσο μέσω Facebook! Πραγματικά δεν παίζονται...

Η απόκτηση του 34χρονου σούπερ σταρ προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, ντελίριο ενθουσιασμού στους ΠΑΟΚτσήδες, που άρχισαν να "πολιορκούν" τον Βούλγαρο άσο και στα social media!

Tι ...λάθος έκανε, όμως, ο Μπερμπάτοφ και εξαγρίωσε τους οπαδούς του Δικεφάλου;

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟΚ ανέβασε, πριν λίγες μέρες, μία φωτογραφία του, στην οποία έδειχνε το wristband (βραχιολάκι) του ιδρύματός του (Berbatov Foundation) μέσω του οποίου βοηθά νέα παιδιά που δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους να αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

Το βραχιολάκι, λοιπόν, ήταν κόκκινου χρώματος και ο Βούλγαρος άσος ...τόλμησε να σχολιάσει ότι πρόκειται για ένα ωραίο χρώμα!

Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε ...ο κακός χαμός!

Με το που επισημοποιήθηκε η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, ένας οπαδός του "Δικέφαλου" σχολίασε: "Οχι ρε φιλε το red δεν ειναι ωραιο χρωμα... τωρα θα εισαι στα μαυρα! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!".

Το συγκεκριμένο σχόλιο, βέβαια, σάρωσε στα likes, ενώ ακολούθησαν κι άλλα λιγότερο ...κόσμια, τα οποία δεν μπορούμε να αναδημοσιεύσουμε, για το κόκκινο χρώμα και τον Ολυμπιακό! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρό παρασκήνιο με Μπερμπάτοφ και Ολυμπιακό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags