Facebook Pixel Οι σκέψεις Παράσχου για Παναθηναϊκού
| 2015-09-26 21:05:00

Οι σκέψεις Παράσχου για Παναθηναϊκού

Οι σκέψεις Παράσχου για Παναθηναϊκού

Αλλάζει η 11άδα του Πλατανιά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε μια προσπάθεια από τον Γιώργο Παράσχο να ανανεώσει αφενός την ομάδα του, αφετέρου να μπορέσει αυτή να διεκδικήσει ει δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον μεγάλο της αντίπαλο.

Αυτή τη φορά φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αργεντινοί Ράμος και Μουνάφο θα αγωνιστούν από την αρχή ξεκινώντας στην 11άδα. Ειδικότερα ο δεύτερος, θα είναι η πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή του Πλατανιά αφού στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ηρακλή προτιμήθηκε να μείνει εκτός από τον προπονητή του.

Επίσης, στην 11άδα αναμένεται να ξεκινήσει και ο Κώστας Μενδρινός παίζοντας ακριβώς πίσω από τον σέντερ φορ και οργανώνοντας το παιχνίδι του Πλατανιά. Από εκεί και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Μιλούνοβιτς ή Πάγκαλο θα ξεκινήσει, με τον Ντίνα ν' αναμένεται λογικά με τους βασικούς έχοντας την ευκαιρία να παίξει εναντίον της προηγούμενής του ομάδας.

Πιθανή σύνθεση για τον Πλατανιά είναι λοιπόν με: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον - Μουνάφο, Γκνιάτιτς - Ντίνα, Μενδρινό, Πάγκαλο ή Μιλούνοβιτς - Ράμος

Πηγή: athlitiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags