Facebook Pixel Ποντάρισμα για ταμείο στο Λαμποράλ-Ολυμπιακός!
| 2015-10-23 12:12:00

Ποντάρισμα για ταμείο στο Λαμποράλ-Ολυμπιακός!

Ποντάρισμα για ταμείο στο Λαμποράλ-Ολυμπιακός!

Ανάλυση και εκτίμηση για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Βιτόρια.

ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ: Η ισπανική Λαμποράλ έδωσε την πρεμιέρα της Euroleague στο Μιλάνο όπου και ηττήθηκε από την Αρμάνι με 78-76. Η Λαμποράλ έκανε καλή και προηγήθηκε 17-23 στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά βρέθηκε τελικά πίσω στο ημίχρονο 38-36. Στην επανάληψη δεν ήταν καθόλου καλή και έφτασε να ηττάται 70-50 στο 36’ όμως η «αστεία» Αρμάνι της επέτρεψε να μειώσει άνετα και να μειώσει 74-71 στο τελευταίο λεπτό χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι όσον αφορά το νικητή. Τζέιμς και Μπουρούσης είχαν 13 πόντους έκαστος.

Το 2/2 έκανε η Λαμποράλ στην ACB με τη νίκη της στην Βιτόρια επί της Ομπραντόιρο με 82-75.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Euroleague και επικράτησε της Τσεντεβίτα με 76-61. Για 27 λεπτά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός καθώς προηγήθηκε 38-35 στο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω 46-48 στο 27. Σε εκείνο το σημείο σοβαρεύτηκε και έκανε 14-0 σερί με αποτέλεσμα να ξεφύγει και η Τσεντεβίτα να μην απειλήσει ποτέ ξανά. Πρίντεζης και Γιανγκ ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού με 20 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό μέσα σε δύο εβδομάδες από τον αιώνιο αντίπαλο, αυτή την φορά την προηγούμενη Δευτέρα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 73-69.

Εκτίμηση: Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης οι δύο ομάδες δεν ήταν καλές. Επίσης τις επόμενες μέρες στις εγχώριες διοργανώσεις τους ξανά δεν ήταν καλές αφού η Λαμποράλ ανέτρεψε το ματς με την Ομπραντόιρο στο τελευταίο πεντάλεπτο και ο Ολυμπιακός υπέστη ανατροπή από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι. Είναι προφανές ότι και οι δύο θέλουν κι άλλο χρόνο για να «στρώσουν» απλά υπό καλύτερες συνθήκες βρίσκεται η Λαμποράλ που έχει διατηρήσει αρκετούς πολύτιμους παίχτες από την περσινή ομάδα και με τον Περάσοβιτς λειτουργούν καλύτερα από ότι με τον Ιμπόν Ναβάρο. Στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα οι δύο αντίπαλοι έχουν δώσει επικές μάχες στο παρελθόν και πάρα πολλές φορές ο Ολυμπιακός έχει περάσει με περίπατο από εκεί. Δεν είναι σε θέση ακόμα να κάνει περίπατους όμως η ομάδα του Σφαιρόπουλου οπότε αναμένεται ο αγώνας να κριθεί στο τέλος. Θα επιλέξουμε τη Λαμποράλ με το πλεονέκτημα +2.5 πόντων. 

Πηγή: betarades.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags