Facebook Pixel Η εξάρα, οι διακοπές, η χαλάρωση και ο… Σίλβα!
| 2016-04-19 20:27:00

Η εξάρα, οι διακοπές, η χαλάρωση και ο… Σίλβα!

Η εξάρα, οι διακοπές, η χαλάρωση και ο… Σίλβα!

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη με τον Πανθρακικό

Στην εποχή όπου τα social media «καρφώνουν» τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, εάν κάποιος παρακολουθούσε «στενά» τις αναρτήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο 24ωρα θα πίστευε ότι η ομάδα είναι Πρωταθλήτρια και οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται για τους… ομίλους του Champions League.

Μετά την εξάρα με τον Πανθρακικό, ο Ροντρίγκο Μολέδο έγραψε για μια σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ράσμους Τελάντερ για εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Αντρέα Στραματσόνι πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας έδωσε τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές και οι τελευταίοι σκόρπισαν στους τέσσερις ορίζοντες. Εβαντζελίστα και Λουντ στην Σαντορίνη, ο Μέστο στη Μύκονο, ο Λέτο στην Κεφαλλονιά και πιθανολογώ και οι υπόλοιποι σε ανάλογους προορισμούς.

Θα μου πει κανείς και που είναι το κακό της υπόθεσης, με δεδομένο ότι τα πλέι οφ είναι σε τρεις εβδομάδες;

Το πρόβλημα είναι ότι η σεζόν δεν τελείωσε και στον Παναθηναϊκό λειτουργούν σαν να έχουν κατεβάσει τα ρολά!

Και εάν ο Στραματσόνι που δεν θέλει κανέναν στο πλάι του (έτσι λέγεται εντός της ομάδας…) δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί που βρίσκεται, θα έπρεπε να επέμβει κάποιος από την ΠΑΕ και να ενημερώσει τους παίκτες ότι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις… μίνι διακοπές τους! Τουλάχιστον να μην εκτίθενται.

Και κυρίως να μην εμφανίζουν την εικόνα ότι ήρθαν τα… μπάνια του λαού!

Λεπτομέρειες θα μου πει κανείς, οι οποίες θα περάσουν αδιάφορα, εάν η ομάδα συνεχίσει σε τέμπο… Πανθρακικού στα πλέι οφ. Αλλά επειδή η πλειοψηφία των εμφανίσεων επί Στραματσόνι ήταν σε τέμπο… Αστέρα Τρίπολης, καλό θα είναι να υπάρχει ταπεινότητα!

Εκτός και εάν υπάρχει έστω ένας εντός του Παναθηναϊκού που θεωρεί ότι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος ή ο ΠΑΣ Γιάννενα κάνουν αυτή την εποχή ανάλογες τουριστικές εξορμήσεις;

Πηγή: sportit.gr

Όμως μην πάμε πολύ μακριά. Ο Μάρκο Σίλβα έχοντας χίλιους λόγους να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, απαγόρευσε στους «ερυθρόλευκους» τα μπουζούκια για τα επινίκια! Και μην μου πει κανείς ότι το έκανε για τη… ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα.

Ο Πορτογάλος δείχνει ακόμη και τώρα, που είναι καβάλα στο άλογο, δείγματα σοβαρότητας.

Ο Στραματσόνι λειτουργεί αδιάφορα, ξέροντας προφανώς ότι θα ανανεώσει (εάν δεν το έχει κάνει ήδη) ότι και εάν συμβεί στα πλέι οφ.

Το λιγότερο επικίνδυνο, για να μην το χαρακτηρίσουμε αντιεπαγγελματικό…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags