Facebook Pixel Αποκάλυψη βόμβα για Ολυμπιακό: «Φεύγω»!
| 2016-07-31 10:15:00

Αποκάλυψη βόμβα για Ολυμπιακό: «Φεύγω»!

Αποκάλυψη βόμβα για Ολυμπιακό: «Φεύγω»!

Εξέλιξη που θα προκαλέσει νέα – μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του Λιμανιού. Πρόκειται για ένα όνομα… έκπληξη, που θα φέρει όμως και πολλά λεφτά στα ταμεία.
 

Μπορεί ο Βίκτορ Σάντσεθ και οι παίκτες να ασχολούνται αποκλειστικά πλέον με τη ρεβάνς κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, αφού η πρόκριση είναι μονόδρομος, ωστόσο τα εξωαγωνιστικά θέματα και πιο συγκεκριμένα αυτά που αφορούν στις μεταγραφές, συνεχίζουν να απασχολούν τον σύλλογο. Άλλωστε, η διοίκηση εδώ και καιρό έχει ενημερώσει πως άμεσα θα γίνουν τουλάχιστον τρεις νέες προσθήκες, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών.

Από το τέλος της περασμένης σεζόν άλλωστε, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στη «βιτρίνα» και είναι προς πώληση, αρκεί βέβαια να έρθει η κατάλληλη πρόταση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν για παράδειγμα οι Μαζουακού και Κασάμι, οι οποίοι μόνο με… θαύμα θα παραμείνουν στο Λιμάνι. Αμφότεροι απλά προπονούνται με την ομάδα και περιμένουν να έρθει η κατάλληλη προσφορά, ώστε να δώσει το «οκ» ο Ολυμπιακός και να φύγουν.

Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Σκύλου και της στήλης «SportDog Penalty», είναι πολύ πιθανό τον Αύγουστο να σκάσει και αποχώρηση έκπληξη από τον Ολυμπιακό, άσου με υψηλή χρηματιστηριακή αξία, το όνομα του οποίου μάλιστα δεν συγκαταλέγεται στη σχετική λίστα με τους γνωστούς φευγάτους!!

Σύμφωνα με αξιόπιστες μανατζερικές πληροφορίες, ο συγκεκριμένος παίκτης το έχει ζητήσει ο ίδιος(!) από την εποχή της προετοιμασίας, πριν δηλαδή το ματς με την Χαποέλ και τα όσα ακολούθησαν με το… κράξιμο στο χορτάρι από τον κόσμο και στα αποδυτήρια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Προσεχώς θα σας πούμε και το όνομα, ωστόσο αυτό που πρέπει να ξέρετε, είναι ότι οι πρωταθλητές μόνο χαμένοι δεν θα βγουν από την αποχώρησή του...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Οι κλωτσιές του Ντουρμάζ και η αντίδραση Βίκτορ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags