Facebook Pixel Φουλάρει για μεταγραφή μετά το κάζο ο "Σφαιρό"! Πού θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και πότε θα είναι στο ΣΕΦ ο νέος παίκτης!
| 2016-12-23 00:55:00

Φουλάρει για μεταγραφή μετά το κάζο ο "Σφαιρό"! Πού θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και πότε θα είναι στο ΣΕΦ ο νέος παίκτης!

Φουλάρει για μεταγραφή μετά το κάζο ο "Σφαιρό"! Πού θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και πότε θα είναι στο ΣΕΦ ο νέος παίκτης!

Γιατί έχασαν οι Πειραιώτες με …κάτω τα χέρια ξανά από την Μπάμπεργκ και ποια θα είναι η κίνηση – απάντηση, στην χειρότερη εμφάνιση της σεζόν. Τρέχουν τώρα στο Λιμάνι!
 

Την χειρότερη φετινή του εμφάνιση έκανε στην Γερμανία ο Ολυμπιακός και έτσι η ήττα με 14 πόντους διαφορά από την Μπάμπεργκ δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν. Κανονικά, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, η διαφορά έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη για την γερμανική ομάδα, που για μία ακόμη φορά αιχμαλώτισε τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αν θυμάστε, κάτι ανάλογο έγινε και πέρυσι, μέσα και έξω μάλιστα.

Από την αρχή του ματς, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι απουσίες του Πρίντεζη και του Χάκετ έπαιξαν τον ρόλο τους. Όχι επειδή δεν έπαιξαν στην Γερμανία, αλλά επειδή οι συμπαίκτες τους κουβάλησαν στο Μπάμπεργκ την κούραση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν φανερό ότι οι Γερμανοί ήταν διπλά πιο γρήγοροι από τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Επίσης, από πολύ νωρίς έγινε αντιληπτό, το ότι η Μπάμπεργκ ήθελε πάση θυσία το παιχνίδι, αφού αν έχανε, χανόταν, ήταν καταλυτικό για την εξέλιξη και έκβαση του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός παρότι απογοήτευσε το κοινό του, σίγουρα δεν καταστρέφεται από αυτή την ήττα, καθώς ακολουθούν πολλά ακόμα παιχνίδια και πολύ σημαντικά.

Ωστόσο, μετά την αποψινή «σφαλιάρα» από την ομάδα του Τρινκιέρι, στο Λιμάνι… φουλάρουν για να πάρουν πλέι-μέικερ, αφού ο Ολυμπιακός χρειάζεται βενζίνη στο ντεπόζιτο και τα πιο δύσκολα ματς δεν έχουν έρθει ακόμα. Για αυτό λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, άμεσα θα έχουμε μεταγραφή. Μέχρι το τέλος του μήνα ο νέος παίκτης αναμένεται να είναι στο ΣΕΦ…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags