Facebook Pixel Τραγωδία, ο Παναθηναϊκός έχασε το… άλλοθί του!
| 2017-01-30 11:10:00

Τραγωδία, ο Παναθηναϊκός έχασε το… άλλοθί του!

Τραγωδία, ο Παναθηναϊκός έχασε το… άλλοθί του!

Ο Ουζουνίδης σήκωσε τα χέρια. Ο προπονητής παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στον Παναθηναϊκό. Να βελτιώσει την εικόνα μιας ομάδος που είναι αποκρουστική. 

Υπ’ όψιν, για να μη ξεχνιόμαστε, μέχρι προχθές ο μάστορας ήταν όλο αισιοδοξία ότι θα φτιάξει, θα σουλουπώσει την ομάδα, ότι υπάρχουν περιθώρια νοικοκυρέματος. Παραμύθια.

Είναι φοβερό. Ομάδα «κορυφής» στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και στο γήπεδο δίνει ανεπανάληπτα ρεσιτάλ αντιποδοσφαίρου. Κακοποίησης του παιχνιδιού. Μιλάμε για πλάνα από έργο άγνωστο στον κάποτε Παναθηναϊκό.

Ποδοσφαιρικά δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό. Στο 0-0 με ομάδα στο πάτο της βαθμολογίας που πήρε άνετα το βαθμό εκτός έδρας. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός είναι εντελώς ανίκανος να παρουσιάσει στο γήπεδο ποδοσφαιρική δράση ομάδας της προκοπής.

Έστω ότι κέρδιζε ο Παναθηναϊκός από μια στραβοκλωτσιά. Από μια χοντράδα της άμυνας του Λεβαδειακού. Και λοιπόν; Θα ακούγαμε την πασίγνωστη αηδιαστική κουβέντα. «Προχωράμε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς, θα βελτιωθούμε».

Το 0-0 και το απόλυτα μηδέν αγωνιστικά του Παναθηναϊκού βουλώνει το στόμα του για δικαιολογίες. Και γκρεμίζει το μέγα άλλοθι ότι του έβαζε τρικλοποδιές η εγκληματική οργάνωση.

Βεβαίως η συμμορία είχε χώρο στο πρωτάθλημα. Όμως! Δεν ήταν αυτή η κύρια αιτία γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Να ξέρουμε τι λέμε. Καμία εγκληματική οργάνωση δεν είναι σε θέση να βάλει χέρι τέτοιο ειδικά στον Παναθηναϊκό, ώστε να τον εμποδίσει να δείξει την αξία του στο γήπεδο.

Τα νέα καθήκοντα του Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags