Facebook Pixel "Kαρφάκι" για τον ΠΑΟΚ...
| 2017-02-15 15:31:00

"Kαρφάκι" για τον ΠΑΟΚ...

"Kαρφάκι" για τον ΠΑΟΚ...

Ποιος δημοφιλής παλαίμαχος του Δικεφάλου είπε μεταξύ άλλων οτι "όταν είναι 15 βαθμούς πίσω από την κορυφή, είναι λογικό να παίζει καλό ποδόσφαιρο"... 

Διαβάστε τι είπε ο Χρήστος Δημόπουλος στο "Αθλητικό Metropolis":


Δημόπουλος: «Αν κρατήσει το μηδέν στην Τούμπα θα προκριθεί» (audio)
Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και έδωσε τα προγνωστικά του για την αυριανή μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε.

ΠΑΟΚ 13:40

 Metrosport.gr Team ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και, πλέον, β’ αντιπρόεδρος της Football League Χρήστος Δημόπουλος και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (16/02) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΠΑΟΚ – Σάλκε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι Γερμανοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αν ήταν παιχνίδι με κάποια άλλη ομάδα εκτός Γερμανίας θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί. Μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στην Τούμπα, αλλά επειδή είναι επιθετική ομάδα εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ, θεωρώ πως στη Γερμανία θα έχει προβλήματα η Σάλκε. Αν κρατήσει το μηδέν εδώ, πιστεύω ότι θα προκριθεί μέσα στη Σάλκε».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν του ανεβάσεις την ψυχολογία, μπορεί να μπει μέσα και να πετάει φωτιές. Όταν του λες ότι έχει χίλια λεπτά να σκοράρει, το ακούει και είναι αρνητικό γι’ αυτόν. Αν παίξει αύριο, πρέπει να του ανεβάσουν την ψυχολογία του. Αν βοηθηθεί από τους συμπαίκτες του, μπορεί να σκοράρει και ύστερα να μιλάμε όλοι για τον Αθανασιάδη. Ένα καλό παιχνίδι του το χρωστάει του Κλάους. Μπορεί να το κάνει αύριο. Δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του γκολ».

Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Όταν είναι 15 βαθμούς πίσω από την κορυφή, είναι λογικό να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να το έπαιζε νωρίτερα για να είναι τώρα δέκα βαθμούς μπροστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags