Facebook Pixel Συγκινητικός Ζέκα στην "Α Bola"
| 2017-03-27 17:53:00

Συγκινητικός Ζέκα στην "Α Bola"

Συγκινητικός Ζέκα στην "Α Bola"

Ο διεθνής μας πλέον μέσος μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα για το ντεμπούτο του με τη "γαλανόλευκη" στις Βρυξέλλες και το πώς τον υποδέχτηκαν Μήτρογλου και Σάμαρης

Ως την καλύτερη στιγμή της ζωής του χαρακτήρισε ο Κάρλος Ζέκα, την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, μιλώντας στην πορτογαλική «Α Bola»

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Ήταν ίσως η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Ήταν ένα μεγάλο συναίσθημα, τόσο όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο, όσο και όταν μπήκα στο γήπεδο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να κάνω το ντεμπούτο μου με την ελληνική εθνική ομάδα σε έναν αγώνα προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήταν μια μαγική στιγμή. Τραγούδησα τον ύμνο, που έμαθα πριν πέντε, έξι μήνες. Ήταν ανάμεικτα συναισθήματα. Πέρασαν από το μυαλό μου, όλα... Από πού ήρθα και ό, τι έχω καταφέρει, είμαι υπερήφανος για ότι κέρδισα. Ταυτίζομαι με τους ανθρώπους. Με στήριξαν πάντα σε όλα όσα κατέκτησα στην Ελλάδα. Μετά από αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να μείνω στην Ελλάδα. Αισθάνομαι Έλληνας».

Όσον αφορά στους δύο παίκτες της Μπενφίκα, είπε: "Με βοήθησαν πολύ Σάμαρης και Μήτρογλου. Μου ευχήθηκαν καλή τύχη και μου είπαν οτι θα με βοηθούσαν σε ό,τι ήθελα. Ήταν εξαιρετικοί, όπως όλη η ομάδα, με καλωσόρισαν σαν να ήμουν Έλληνας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags