Facebook Pixel Βάζει φωτιά στα φτερά του - Μεταγραφή-πακέτο στον Ολυμπιακό - Ποια εξτρέμ προβάρουν τα ερυθρόλευκα!
| 2017-03-29 13:30:00

Βάζει φωτιά στα φτερά του - Μεταγραφή-πακέτο στον Ολυμπιακό - Ποια εξτρέμ προβάρουν τα ερυθρόλευκα!

Βάζει φωτιά στα φτερά του - Μεταγραφή-πακέτο στον Ολυμπιακό - Ποια εξτρέμ προβάρουν τα ερυθρόλευκα!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει τη συγκεκριμένη διπλή κίνηση, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής την επόμενη σεζόν! Διάβασε για ποιους πρόκειται μ' ένα "κλικ"!

Μπορεί η σεζόν ακόμα να τρέχει και ο Ολυμπιακός να έχει μπροστά του παιχνίδια-φωτιά, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει του καλοκαιριού. Μάλιστα, έχουν επικεντρωθεί σε κάποιους συγκεκριμένους στόχους, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να πάρουν μια ακόμα ευκαιρία στο Λιμάνι, συμμετέχοντας στην καλοκαιρινή προετοιμασία, οι Γιάννης Γιαννιώτας και Μπεν.

Οι δύο παίκτες παρακολουθούνται όλη τη σεζόν από τους Ερυθρόλευκους, καθώς αγωνίζονται δανεικοί σε ΑΠΟΕΛ και Πανιώνιο αντίστοιχα, έχοντας ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό με την παρουσία τους. Μάλιστα, υπάρχει η πρόθεση το καλοκαίρι να ενσωματωθούν ξανά στην ομάδα, για να πείσουν ότι αξίζουν μια θέση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Όσον αφορά τον Γιάννη Γιαννιώτα, έχει πραγματοποιήσει φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις στην Κύπρο, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League και δείχνει, σύμφωνα με τους Πειραιώτες, πιο έτοιμος από ποτέ.

Ο Έλληνας άσος έχει μαζέψει πολλές εμπειρίες με τον ΑΠΟΕΛ και υπάρχει η εκτίμηση ότι πλέον είναι σε θέση να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες στον Ολυμπιακό. Στο Λιμάνι, άλλωστε, ψάχνουν για ενίσχυση στα εξτρέμ και μόνο αν έχει διαφορετική γνώμη ο νέος τεχνικός, μπορεί να χαλάσει η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον Πειραιά.

Από την άλλη, ο Μπεν έχει σκοράρει 7 γκολ στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει με άνεση 3-4 θέσεις στο γήπεδο, κάνει τους πρωταθλητές να σκέφτονται πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Το πλάνο λέει ότι θα γυρίσει στου Ρέντη, θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία κι αν πείσει, θα παραμείνει στην ομάδα, μιας και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλές λύσεις στη γραμμή κρούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Tρελαμένοι» όλοι οι παίκτες με Λεμονή - Τι τρομερό τους κάνει κάθε μέρα στου Ρέντη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags