Facebook Pixel Φτιάχνει σιγά - σιγά ο καιρός: Δες αν θα πας στη θάλασσα σήμερα!
Life
| 2017-05-20 07:45:00

Φτιάχνει σιγά - σιγά ο καιρός: Δες αν θα πας στη θάλασσα σήμερα!

Φτιάχνει σιγά - σιγά ο καιρός: Δες αν θα πας στη θάλασσα σήμερα!

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική....

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου), 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία στροφή σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags