Facebook Pixel Στην έξοδο κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ μετά τον Ίβιτς - Πληρώνει από την τσέπη του ο Σαββίδης για να φύγει
| 2017-06-11 11:30:00

Στην έξοδο κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ μετά τον Ίβιτς - Πληρώνει από την τσέπη του ο Σαββίδης για να φύγει

Στην έξοδο κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ μετά τον Ίβιτς - Πληρώνει από την τσέπη του ο Σαββίδης για να φύγει

Ποιος θα την περίμενε τέτοια εξέλιξη στην καριέρα top παίκτη της Τούμπας. Είναι στη "μαύρη λίστα" αλλά για να αποχωρήσει χρειάζονται χρήματα!

O Κλάους Αθανασιάδης πραγματοποίησε φέτος τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του, καθώς δεν σκόραρε ούτε μια φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 21 συμμετοχές.

Η αφλογιστία του Έλληνα σέντερ φορ ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο, με τον Σέρβο να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και να εκτοπίζει τον Έλληνα διεθνή στον πάγκο και ενίοτε στην εξέδρα.

Με τα τωρινά δεδομένα, εάν συνοπολογίσουμε την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης, τη γκρίνια των οπαδών προς το πρόσωπό του και το μεγάλο συμβόλαιό του (700.000 ευρώ ετησίως), είναι λογικό το γεγονός ότι ο Δικέφαλος ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρόθεση αυτή του ΠΑΟΚ είναι γνωστή, όπως δεδομένα είναι και τα "αγκάθια" που υπάρχουν και έγκεινται κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Αφενός, μετά την απογοητευτική σεζόν του Έλληνα επιθετικού αποκλείεται να υπάρξει πρόταση αγοράς που να ικανοποιεί την ομάδα και τον παίκτη. Αφετέρου, ακόμα και να τον δανείσει ο ΠΑΟΚ, θα βρει εμπόδια αφού πιθανότατα θα πρέπει να καλύψει ο ίδιος μεγάλο μέρος του τεράστιου συμβολαίου του.

Θυμίζουμε, άλλωστε, αυτό που σας είχαμε ξαναγράψει παλαιότερα και αφορά τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Δικέφαλος στόχευε στην απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου. Οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει τότε πρόταση 2,2 εκατομμυρίων συν τον Αθανασιάδη με πληρωμένο το συμβόλαιό του, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ ούτε που το συζήτησε.

Συνεπώς, στα… λόγια ο Αθανασιάδης φεύγει, αλλά στην πράξη το εγχείρημα κάθε άλλο παρά εύκολο είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags