10/08/17 - 20:30

Σημαντική εξέλιξη στη Φιλαδέλφεια! Συνδέθηκε το νερό στο εργοτάξιο (ΦΩΤΟ)

Οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ συνεχίζονται.

Σημαντική εξέλιξη στη Φιλαδέλφεια! Συνδέθηκε το νερό στο εργοτάξιο (ΦΩΤΟ)
25.461views 0shares

Σύμφωνα με έγκυρες  πληροφορίες τακτοποιήθηκε σήμερα διαδικαστικά η σύνδεση με την ΕΥΔΑΠ και επανασυνδέεται άμεσα η παροχή νερού. Η είδηση είναι σημαντική όχι μόνο γιατί το νερό είναι απαραίτητο στο εργοτάξιο – μέχρι σήμερα η ανάγκη καλυπτόταν από υδροφόρες – αλλά και διότι μπορεί να βοηθήσει και στο θέμα της σκόνης που μοιραία συνοδεύει κάθε κατασκευαστική εργασία.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ μοίρασε χέρι – χέρι και σπίτι – σπίτι, υπογεγραμμένη επιστολή από τον διευθυντή επικοινωνίας της, κ. Ανδρέα Δημάτο, που ενημερώνει «…από την πλευρά της ΑΕΚ, της ομάδας που ιδρύθηκε αλλά και μεγάλωσε μαζί με την περιοχή…» τους γείτονες του νέου γηπέδου και ζητά ευγενικά την κατανόησή τους για την όποια ενόχλησή τους από τις εργασίες. Η επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Αγαπητέ φίλε και γείτονα…

Θα θέλαμε προκαταβολικά να ζητήσουμε την κατανόησή σου για την δικαιολογημένη αναστάτωση, που ενδέχεται να προκαλέσουν στην καθημερινότητά σου στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες για την κατασκευή ενός τόσο μεγάλου έργου. Απολογούμαστε προκαταβολικά για την όποια ταλαιπωρία υπάρξει σε εσένα που κατοικείς πολύ κοντά στον συγκεκριμένο χώρο, αφού σε διαβεβαιώσουμε ότι θα φροντίσουμε να είναι η μικρότερη δυνατή.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα βρεθούμε και πάλι στα ίδια χώματα στα οποία συνυπήρξαμε αρμονικά για δεκαετίες και θα θέλαμε να είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο το οποίο θα κατασκευαστεί όχι μόνο θα σέβεται τους σύγχρονους οικολογικούς κανόνες και τη δική σου ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή δίνοντας μεγαλύτερη αξία και στη δική σου περιουσία, όταν το έργο θα έχει αποπερατωθεί στο μικρότερο δυνατό χρόνο…».

ΠΗΓΗ: orizontes.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ