Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι... τρελοί αυτοί οι Κερκυραίοι!
| 2017-10-21 20:08:00

Είναι... τρελοί αυτοί οι Κερκυραίοι!

Sportdog Team
Είναι... τρελοί αυτοί οι Κερκυραίοι!

Με ένα γκολ του Νούνες η Κέρκυρα νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ύστερα από ένα αρκετά ισορροπημένο ματς η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει το δεύτερο τρίποντο στην φετινή Superleague, με πρωταγωνιστή τον Νούνες στο 79' κι ενώ είχε μπει στο ματς στο 66'. 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Νούνες. Ο άσος της Κέρκυρας μπήκε στο ματς στο 66' αντί του Επστάιν και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, 13 λεπτά μετά, από πολύ δύσκολη γωνία.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Η Κέρκυρα παρατάχθηκε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Ιωάννου και Γρομητσάρη στο κέντρο της άμυνας, τον Σπίνουλα στο δεξί άκρο και τον Ντιόγκο στο αριστερό. Σιόντης και Αρτυματάς ήταν τα δύο χαφ και οι Επστάιν, Ζορμπάς και Γκόμες πήραν θέση πίσω από τον Παμλίδη, σε σύστημα 4-2-3-1. Νούνες, Μπαλάφας και Μπάουμαν χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές, με τον πρώτο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της Κέρκυρας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Κυριακίδη στο τέρμα, τους Μιχάι και Μόρα στο κέντρο της άμυνας, τον Μαρινάκη δεξιά και τον Παρρά αριστερά. Οι Πάουλο και Μπράβο ήταν στην μεσαία γραμμή, με τους Ρόσα, Μάζουρεκ και Ντίας να βρίσκονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μοράρ. Ρότσα, Κλέσιο και Μύγας μπήκαν ως αλλαγή, αλλά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τους Αγρινιώτες να αποφύγουν την ήττα.

Η ΦΑΣΗ: To γκολ του Νούνες στο 79'. Ο 25χρονος εξτρέμ έκανε πανέμορφη προσπάθεια και από πολύ πλάγια νίκησε τον -κατά τ΄ άλλα- εξαιρετικό Κυριακίδη.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής Σέζος έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες, ωστόσο δεν αντιμετώπισε κάποια πολύ δύσκολη φάση, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποιο παράπονο για τις αποφάσεις του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Η Κέρκυρα αποδείχτηκε πιο συμπαγής και με περισσότερες δυνατές ευκαιρίες και σε μία από αυτές κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ισοδύναμες ήταν οι δύο ομάδες στο σημερινό ματς, με τους Φαίακες να παίρνουν σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή και να περνούν στην βαθμολογία τον Παναιτωλικό, που περνάει περίοδο κρίσης, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς (73' Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν (66' Νούνες), Παμλίδης (88' Μπάουμαν)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Παρράς (49' Ρότσα), Μαρινάκης (74' Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59' Κλέσιο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags