Facebook Pixel "Με το σεξ, με τι άλλο;"!
| 2012-06-15 11:23:00

"Με το σεξ, με τι άλλο;"!

"Με το σεξ, με τι άλλο;"!

Η αφοπλιστική απάντηση της Δέσποινας Βανδή για το πώς διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο γνωστή τραγουδίστρια είπε στο "Μίλα": "Στη γενιά που μεγάλωσα εγώ, που ήμουν παιδί από πολύ χαμηλή τάξη, ντρεπόμουν που δεν είχα αυτά που είχαν οι άλλοι. Ζοριζόμαστε όλοι και το ομολογούμε απελευθερωμένα πια και έχουμε μια άλλη ψυχολογία. Οφείλουμε όλοι να αλλάξουμε κάποια δεδομένα. Εγώ και ο Ντέμης δύο άνθρωποι που ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά, μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και αγάπη, τα παιδιά μας να είναι καλά και να έχουμε δρόμο να βαδίζουμε", τόνισε και πρόσθεσε για το τραγούδι:

"Είχα την ευλογία να κάνω κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Δεν είναι κάτι καταναγκαστικό, είναι κάτι που με γεμίζει και όλο αυτό έφερε επιτυχία, χρήματα και αγάπη από τον κόσμο".

Όσον αφορά το λόγο που δεν έχει βαφτίσει τον πεντάχρονο γιο της, είπε: "Επειδή η Μελίνα έκλαιγε πολύ όταν τη βαφτίσαμε, το πέρασα πολύ τραυματικά. Το ένα έφερε το άλλο και, τελικά, είπαμε να γίνει σε μια ηλικία που να καταλαβαίνει και να του πούμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα μυστήριο", ενώ για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαϊδη και το πως διατηρεί την ερωτική ζωή της ζωντανή, απάντησε: "Με το σεξ, με τι άλλο;".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags