Facebook Pixel Ο Αρης αποφάσισε να παίξει με την τύχη του
| 2013-03-10 14:07:00

Ο Αρης αποφάσισε να παίξει με την τύχη του

Ο Αρης αποφάσισε να παίξει με την τύχη του

Δεν είναι πολύ εύκολο να εξηγήσει κανείς αυτό που του έχει συμβεί του Αρη. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Ναι, πρόκειται για μια νέα, πρωτόπειρη διοίκηση, που δεν ήταν εξοικειωμένη με την κατάσταση που αντιμετωπίζει. Και ναι, δεν φέρει όλη την ευθύνη για αυτό που του έχει συμβεί του Αρη, ο οποίος έχει βρεθεί με μεγάλα οικονομικά προβλήματα και πληρώνει τις «αμαρτίες» των προηγούμενων ετών. Καλά όλα αυτά, αλλά για ποιο λόγο αυτή, η αλλαγή 5 προπονητών σε μια αγωνιστική σεζόν; Και πώς να μην της χρεώσεις αυτής της κατάστασης την ευθύνη για την αποτυχία, αν ο Αρης δεν αποφύγει το μοιραίο και υποβιβαστεί.

Ολο αυτό που συμβαίνει στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν στον Αρη είναι πάνω και πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική. Οπως και όλο αυτό που συνέβαινε με τον «σήμερα σε στηρίζω, αύριο σε τρώω, μεθαύριο σε ξαναστηρίζω» Μιχαλήτσο, που δεν άντεξε και «παραιτήθηκε». Κι όλο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και ώρες ξεπέρασε κάθε λογική. Είναι πραγματικά αδιανόητο ότι ο Αρης, ο οποίος παίζει αύριο ματς «ζωή ή θάνατος», θα πάει σε αυτό το ματς με προπονητή που θα έχει κάνει, το πολύ, μια προπόνηση.

Κι επειδή συχνά το ποδόσφαιρο, ειδικά το ελληνικό, επιβεβαιώνει το «όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος» θεώρημα, καλό είναι κανείς να σημειώσει ότι στην υπόθεση που συζητάμε το αποτέλεσμα, αν έρθει, δεν θα δικαιώσει τις επιλογές που κάνει ο Αρης. Αν σωθεί, θα το χρωστάει στην καλή του τύχη, στην κακή τύχη των αντιπάλων του, ή στα λάθη που κάνουν ή θα κάνουν οι αντίπαλοί του, που μπορεί να αποδειχθούν σοβαρότερα των δικών του λαθών. Η πραγματικότητα όμως δεν θα αλλάξει. Ο Αρης δεν παίζει απλώς με τη λογική, αλλάζοντας προπονητή παραμονή του «τελικού» του. Βιάζει τη λογική και παίζει με την τύχη του. Κι ο Θεός μαζί του...

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags