Facebook Pixel Ο παράφορος έρωτας του Αλκέτ Ριζάι με τη Σούλα
Life
| 2013-03-17 19:56:00

Ο παράφορος έρωτας του Αλκέτ Ριζάι με τη Σούλα

Ο παράφορος έρωτας του Αλκέτ Ριζάι με τη Σούλα

Ο στενός συνεργάτης του Πάσσαρη, ο αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι και ο παράφορος έρωτας με την περιβόητη Σούλα από το Περιστέρι! Κάποιοι μάλιστα λένε πως προσπαθεί να αποδράσει από τις φυλακές Μαλανδρίνου για να βρεθεί κοντά της... Αλήθεια ή ψεματα κανείς δε ξέρει! Πάντως πρόκειται για το πιο γνωστό παράνομο ζευγάρι!

Ο Αλκέτ Ριζαι ή Άλκης όπως τον φωνάζουν πολλοί και η Ασπασία Μητροπία γνωστή ως Σούλα από το Περιστέρι γνωρίστηκαν σε μια καφετέρια στο Περιστέρι. Τότε εκείνη ήταν 27 χρόνων, χωρισμένη με δύο κορίτσια ενώ εκείνος 25 χρόνων και ελεύθερος.

Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Η Σούλα γοητεύτηκε από την ευγένειά του, την προσοχή που της έδειχνε και τη στοργή του. Ο Αλκέτ στο πρόσωπο της Σούλας βρήκε το άλλο του μισό, μια φίλη, μια σύντροφο, έναν συμπαραστάτη σε κάθε δύσκολη στιγμή, μία γυναίκα που για χάρη του θα έκανε τα πάντα όπως άλλωστε έκανε στην πορεία!

Μετά τη γνωριμία τους, ο σκληρός αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι σκότωσε τρεις ανθρώπους, πυροβόλησε αστυνομικούς και απέδρασε με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η Σούλα ήταν πάντα εκεί και τον περίμενε όλα τα χρόνια καρτερικά! Πάντα δίπλα του, στις ημέρες της ελευθερίας του, στα επισκεπτήρια των φυλακών, στις αίθουσες των δικαστηρίων...

Μάλιστα για χάρη του κάνει την υπέρβαση παρά τα πρωτοσέλιδα που τον κατηγορούν για σχέση με νονούς της νύχτας, ναρκωτικά, φόνους και συμβολαια θανάτου! Εξαφανίζεται από το σπίτι της και οργανώνει με εκπληκτική ακρίβεια που σίγουρα θα ζήλευαν εκπαιδευμένοι "κομάντο", την... απόδραση του Ριζάι με ελικόπτερο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την μυστηριώδη "Αλεξάντροβα" (έτσι συστήθηκε στον πιλότο) που εκτέλεσε με αποφασιστικότητα ολόκληρη πειρατεία ελικοπτέρου, έμειναν κυριολεκτικά έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν πως δεν είχαν να κάνουν με κάποιο εκπαιδευμένο μέλος του ελληνικού οργανωμένου εγκλήματος, αλλά με την ταπεινή Σούλα του Ριζάι από το Περιστέρι.

Συλλαμβάνονται μαζί στο κρησφύγετό τους στο Ανω Σούλι Γραμματικού στις 16 Νοεμβρίου του 2009. Η Σούλα τον πρόδωσε άθελά της γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο με τα παιδιά της στο Περιστέρι.

Η Σούλα βρίσκεται για χάρη του στστις φυλακές Ελεώνα Θηβών, και αποφυλακίστηκε εκτίοντας τα 3/5 της ποινής της στις 15 Φεβρουαρίου 2013 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών, με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής της (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση). Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δηλώνει πως δε μετάνιωσε ποτέ και πως θα παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της Αλκέτ Ριζάι με πολιτικό γάμο μέσα στις φυλακές. (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Ένα μήνα μετά την αποφυλάκιση της ο Αλκέτ Ριζάι επιχειρεί να αποδράσει από τις φυλακές Μαλανδρίνου. Ισχυρίζεται πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και πως έχει χειροβομβίδα, κρατάει ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και φωνάζει πως είναι αποφασισμένος για όλα (Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση). Μοναδικός σκοπός της ζωής του η απόδραση... πολλοί ισχυρίζονται για τα μάτια της Σούλας!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags