Facebook Pixel Μόλις πάτησε γκάζι, έβαλε τρία η Σίτι
| 2017-04-15 21:40:00

Μόλις πάτησε γκάζι, έβαλε τρία η Σίτι

Μόλις πάτησε γκάζι, έβαλε τρία η Σίτι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξύπνησε στο β` μέρος, σημείωσε τρία γκολ και πέρασε από την έδρα της Σαουθάμπτον με 0-3. Το τρίποντο τη φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε ίσο αριθμό αγώνων με Τότεναμ (2η) και Λίβερπουλ (4η).

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πολίτες» κυριάρχησαν με τον Σίλβα να έχει ιδανικές προϋποθέσεις για το 1-0 αλλά να μην τα καταφέρνει, ενώ ο Ζανέ επιχείρησε να περάσει τον Φρέιζερ Φόρστερ αλλά ο θηριώδης Άγγλος κίπερ άνοιξε το σώμα του και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Με καμία από τις δύο πλευρές δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάση εντός στόχου στα πρώτα 45', ακολούθησε το Β' μέρος, που από την αρχή φάνηκε πως θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ παραγωγικό. Τελικά ο γόρδιος δεσμός έσπασε στο 55', με τον Βενσάν Κομπανί να σηκώνεται στην πλάτη του Ράιαν Μπέρτραντ και να κάνει το 1-0, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από τις 16 Αυγούστου του 2015. Το πάθος στον πανηγυρισμό του φύσει και θέσει αρχηγού των «πολιτών» φαίνεται πως τους έδωσε ώθηση, με τον ίδιο μάλιστα να χάνει μεγάλη στιγμή για το 2-0.

Το αυτό έγινε στο 78' από τον Ζανέ, που για ακόμη μία φορά σφράγισε καλή αγωνιστική παρουσία με ένα γκολ, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Σέρχιο Αγουέρο και από σέντρα του δεξιού μπακ στο συγκεκριμένο ματς, Χεσούς Νάβας, να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags