Facebook Pixel "Φέρθηκα ηλίθια που πήγα στον ΑΠΟΕΛ"!
| 2017-07-29 18:24:00

"Φέρθηκα ηλίθια που πήγα στον ΑΠΟΕΛ"!

"Φέρθηκα ηλίθια που πήγα στον ΑΠΟΕΛ"!

Ο Ολλανδός τεχνικός Μάριο Μπέιν έλυσε την συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και με δηλώσεις του στην ολλανδική «NOS» φαίνεται αρκετά πικραμένος από την απόφαση αυτή, ενώ αποκαλύπτει πως ενημερώθηκε για το γεγονός.

«Φέρθηκα ηλίθια», ανέφερε αρχικά ο Μπέιν. «Αν πας σε αυτή τη χώρα, ξέρεις ότι κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά δεν το προέβλεψα».

«Όταν με κάλεσε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ. Παρασκευή) νόμισα ότι θα ήθελε να μου δώσει εντολές για το πώς να στήνω την ομάδα, κάτι που σαφώς δεν θα δεχόμουνα. Αλλά μου είπε να σταματήσω ότι κάνω γιατί απολύομαι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρει ο Μπέιν: «Τον ρώτησα τι έννοει όταν λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Η απάντηση του ήταν ότι οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι και έπρεπε να λάβει δράση. Εγώ του είπα τότε: “Αν συμπεριφέρεσαι τόσο συναισθηματικά, θα μαζέψω τις βαλίτσες μου και θα φύγω”».

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Μάριο Μπέιν θα εξαγοραστεί ως ένα βαθμό με τον Ολλανδό να αναφέρει: «Ναι, χαχα, θα έχω τον καλύτερο μισθό που έχω πληρωθεί ποτέ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags