Facebook Pixel Με προβλήματα και μία επιστροφή έκπληξη στο ντέρμπι ο ΠΑΟ!
| 2017-01-14 21:00:00

Με προβλήματα και μία επιστροφή έκπληξη στο ντέρμπι ο ΠΑΟ!

Με προβλήματα και μία επιστροφή έκπληξη στο ντέρμπι ο ΠΑΟ!

Με... μισή ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, υπολογίζει και σε έναν ακόμα παίκτη, που γύρισε σήμερα στην αποστολή.

Με πολλές απουσίες θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, καθώς θα παραταχθεί χωρίς τους Μολέδο, Μέστο και Κουτρουμπή που έχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και χωρίς τον Κάρλος Ζέκα που είναι τιμωρημένος.

Ο Ουζουνίδης δεν πήρε στην αποστολή τον Ιβανόφ, αλλά πήρε κανονικά τον Σάμπα αφού έχει πολλά προβλήματα στα στόπερ και θέλει να υπάρχει τουλάχιστον μια εναλλακτική στον πάγκο, με τον νεαρό Ευαγγέλου όπως όλα δείχνουν να παίζει βασικός μαζί με τον Ράσμους Τελάντερ.

Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, οι Κουτρουμπής, Μολέδο και Μέστο έκαναν θεραπεία, με τον Ιταλό να έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Σάμπα, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags