Facebook Pixel Επιβεβαίωση για τον... φευγάτο της Τούμπας: Μετράει μέρες ο... άτακτος - Συνεχίζει σε άλλη ελληνική ομάδα;
| 2017-07-30 22:30:00

Επιβεβαίωση για τον... φευγάτο της Τούμπας: Μετράει μέρες ο... άτακτος - Συνεχίζει σε άλλη ελληνική ομάδα;

Επιβεβαίωση για τον... φευγάτο της Τούμπας: Μετράει μέρες ο... άτακτος - Συνεχίζει σε άλλη ελληνική ομάδα;

Όταν άλλοι έγραφαν για… δεύτερες ευκαιρίες, το SportDog.gr σάς αποκάλυπτε ότι οι ημέρες του στο Δικέφαλο του Βορρά είναι «μετρημένες». Η δικαίωση, φυσικά, δεν άργησε να έρθει…

Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα, που και χθες φρόντισε να απασχολήσει το "ασπρόμαυρο" ρεπορτάζ με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανέβασε σε Facebook και Instagram αλλά λίγες ώρες αργότερα το… κατέβασε.

Η ουσία, πάντως, είναι πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι "τελειωμένος" από τον ΠΑΟΚ. Οι πιστοί αναγνώστες του sportdog.gr φυσικά και δεν έπεσαν από τα σύννεφα καθώς το γνώριζαν από τις 12 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων, σας γράφαμε πριν τρεις εβδομάδες πως "το γυαλί με τον Αιγύπτιο έχει... ραγίσει και δεν ξανακολλάειαλλά και πως "ακόμα κι αν στον ΠΑΟΚ λένε πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα έχει μία ακόμα τελευταία ευκαιρία, το sportdog.gr έμαθε πως ο Λούμπος Μίχελ έχει ενεργοποιήσει όλες τις... άκρες του για να βρει ομάδα να τον παραχωρήσει με δανεισμό, αν και δεν θα είχε φυσικά κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει και με μεταγραφή, για να απαλλαγεί μια και καλή από το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020".

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να γίνει γνωστή η ομάδα στην οποία ο... άτακτος Ουάρντα θα συνεχίσει την καριέρα του, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ίδιος δεν… καίγεται και τόσο να αφήσει την Ελλάδα για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, προτιμώντας να παραμείνει στη χώρα μας ή να αφήσει τη Θεσσαλονίκη για κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags