Facebook Pixel Γνωστός ΑΕΚτζής πέταξε τραπέζι στον Ρέμο! (vid)
Life
| 2014-12-06 22:08:00

Γνωστός ΑΕΚτζής πέταξε τραπέζι στον Ρέμο! (vid)

Γνωστός ΑΕΚτζής πέταξε τραπέζι στον Ρέμο! (vid)

Ποιος πρώην μέτοχος της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ πέταξε το τραπέζι στην πίστα όπου τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος και τι του απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής;

Βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, όταν με μια κίνησή του έκανε το πρόγραμμα του Διογένη να σταματήσει, τους υπόλοιπους θαμώνες να «παγώσουν» και τον Αντώνη Ρέμο να διακόψει την ερμηνεία του.

Ο Νάσος Θανόπουλος είναι ο άντρας που καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και «αναστάτωσε«» τον Διογένη, όταν αποφάσισε να πετάξει στην πίστα και δίπλα στον καλλιτέχνη που ερμήνευε μια από τις επιτυχίες του το τραπέζι που είχε μπροστά του.

Πρόκειται για τον πρώην μέτοχο της ΑΕΚ, αλλά και αδερφό του Νίκου Θανόπουλου πρώην προέδρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ...

Δείτε το βίντεο:
 





 

 

Τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στον Διογένη

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Μελίνα Ασλανίδου. Και ως είθισται, κάθε πρεμιέρα έχει και ένα «ευτράπελο».

Συνεπώς και η χθεσινή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Γύρω στις 3 και κάτι τα ξημερώματα, τότε που ο Αντώνης Ρέμος βρισκόταν για δεύτερη φορά στη σκηνή του Διογένη για να ερμηνεύσει το «δεύτερο πρόγραμμά» του, η... πρωτοβουλία που πήρε ένας πελάτης του μαγαζιού διέκοψε την ερμηνεία του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο καλλιτέχνης ερμήνευε το κομμάτι «Έσπασε η νύχτα», ένας θαμώνας του κέντρου, που καθόταν στα πρώτα τραπέζια αναποδογύρισε και πέταξε το τραπέζι του πάνω στην πίστα, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή αιφνιδίασε και τρόμαξε τον τραγουδιστή, μιας και το τραπέζι που «έφυγε» και «προσγειώθηκε» δίπλα του είχε επάνω του μπουκάλια, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, ξηρούς καρπούς και ό,τι άλλο μπορεί να έχει πάνω του ένα τραπέζι στα μπουζούκια – εκτός από λουλούδια τα οποία φέτος δεν θα κάνουν για ακόμα μια χρονιά την εμφάνισή τους μετά από επιθυμία του Αντώνη Ρέμου.

Στο αποκλειστικό βίντεο του protothema.gr, φαίνεται κάτω αριστερά ο θαμώνας που προέβη στην κίνηση αυτή, αλλά και ο τραγουδιστής που είπε εκ μικροφώνου: «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!». «Ποιος το έκανε;», ρώτησε στην συνέχεια και αφού εντόπισε τον «ένοχο» απευθυνόμενος στον ίδιο, του είπε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μα...κία, αλλιώς θα σου είχε πει μεγάλη μα...κία να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις, μην το πίνεις, δεν κάνει».

Το προσωπικό του μαγαζιού είχε ήδη ανεβεί στην πίστα για να μαζέψει τη «ζημιά» και ο Αντώνης Ρέμος με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε την ερμηνεία του κομματιού του...



Ποιος είναι ο Νάσος Θανόπουλος;

Γεννημένος το 1967, μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1982 μετακόμισε (μαζί με την οικογένειά του) στο Λονδίνο. Σπούδασε στο ελληνοαγγλικό κολέγιο του Λονδίνου, το οποίο είχε ιδρύσει ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος, προκειμένου να σπουδάσουν εκεί οι δύο γιοι του Παύλος και Νικόλαος. Σπούδασε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.

O Νάσος Θανόπουλος περιτριγυρίζεται από γαλαζοαίματους: είναι νονός του Οδυσσέα-Κίμωνα, γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ κουμπάρος έγινε και με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο, μιας και ο πρίγκιπας Νικόλαος τον πάντρεψε με την Νάσια Παναγιωτάκη, το 2010, λίγες εβδομάδες πριν ανέβει και ο ίδιος ο πρίγκιπας τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τατιάνα Μπλάτνικ εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι.

Κρύβεται «πίσω» από την απόφαση του Νικόλαου και της Τατιάνας να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα, για τους οποίους τότε – στις 12 Οκτωβρίου του 2013 – είχε ετοιμάζει και ένα  μεγάλο welcome party στο σπίτι του στα βόρεια προάστια.

Είναι ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος και εκπρόσωπος του χρηματοοικονομικού οργανισμού Morgan Stanley στην Ελλάδα, ενώ περιγράφεται από ανθρώπους της τραπεζικής αγοράς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ως «εξαιρετικά ικανός και αποτελεσματικός» . 

Ζει στο Λονδίνο και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, ενώ στο παρελθόν έχει εμπλακεί και με το χώρο του ποδοσφαίρου όταν μετείχε στην διοίκηση της «παλιάς» ΑΕΚ.

 


Στον γάμο του με τον κουμπάρο του, πρίγκηπα Νικόλαο



Πηγή: Protothema.gr




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags