Υλικά: Για το μαγειρευτό: 1/2 κούπα ελαιόλαδο 6 κότσια αρνιού 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο 300 γρ. φρέσκα μανιτάρια 20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια 1 κούπα λευκό κρασί 200 γρ. ντομάτα κον κασέ 1 κούπα ζωμός 2 φύλλα δάφνης 4 κλωνάρια δεντρολίβανο Αλάτι-πιπέρι
 
Για το σερβίρισμα: 500 γρ. γκόγκες βρασμένες 2 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια 4 κ.σ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 3 κ.σ. μαϊντανός 1 κ.σ. ρίγανη Ξύσμα από 1/2 λεμόνι.