Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον Χρήστο Μουζακίτη και μάλιστα δεν αποκλείεται να χτυπήσει την… πόρτα του Ολυμπιακού ακόμα και τον Ιανουάριο!

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του αγγλικού «teamtalk» αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εντείνει το ενδιαφέρον της για τον μέσο του Ολυμπιακού Χρήστο Μουζακίτη, με τους σκάουτερ του συλλόγου να παρακολουθούν τακτικά τον 18χρονο ποδοσφαιριστή αυτή τη σεζόν, όπως αποκαλύπτουν πηγές του TEAMtalk.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι ο τελευταίος ελίτ σύλλογος που έχει βάλει τον Έλληνα έφηβο στο στόχαστρό του, προσθέτοντας το όνομά του στον αυξανόμενο κατάλογο των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων που παρακολουθούν ένα από τα πιο υποσχόμενα νεαρά ταλέντα της Ευρώπης.

Ο Μουζακίτης, ένας ευέλικτος κεντρικός μέσος που αισθάνεται άνετα τόσο σε αμυντικούς ρόλους όσο και σε ρόλους box-to-box, έχει ήδη καταφέρει να μπει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού παρά την τρυφερή του ηλικία. Ο συνδυασμός τεχνικής ικανότητας, σωματικής ωριμότητας και τακτικής νοημοσύνης που διαθέτει έχει οδηγήσει σε συγκρίσεις με μερικούς από τους καλύτερους νεαρούς μέσους που έχουν αναδειχθεί από τη νοτιοανατολική Ευρώπη τα τελευταία χρόνια».

TeamTalk: "Το έχει αποδεχθεί ο Ολυμπιακός για Μουζακίτη - 40 εκατ. η τιμή"!

Και συνεχίζει: «Πηγές στην Ελλάδα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδεχτεί την απώλεια του προϊόντος της ακαδημίας του μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Και ενώ ο σύλλογος δεν έχει καμία επιθυμία να πουλήσει το πολύτιμο περιουσιακό του στοιχείο στα μέσα της σεζόν, προετοιμάζεται για επίσημες προσεγγίσεις ήδη από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μια αποχώρηση το καλοκαίρι του 2026 θεωρείται πλέον το πιο πιθανό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Πειραιά να επιθυμεί να μεγιστοποιήσει την απόδοση ενός παίκτη που αξιολογεί ως πιθανό περιουσιακό στοιχείο 30-40 εκατομμυρίων ευρώ, μόλις αποκτήσει περαιτέρω εμπειρία».