Facebook Pixel «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final-4»
Μπάσκετ
| 2014-01-06 18:03:00

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final-4»

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final-4»

Επτά ομάδες για τις τέσσερις θέσεις του Final-4 του Μιλάνου βλέπει ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ετορε Μεσίνα...

«Είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να βρεθούν στο Final-4», είπε χαρακτηριστικά στην ιταλική ιστοσελίδα, «basketnet.net» ο Μεσίνα.

«Ο Ολυμπιακός που θα υπερασπιστεί το στέμμα του, η Ούλκερ, η ΤΣΣΚΑ, η Μακάμπι, η Μπαρτσελόνα, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος εν συνεχεία έσπευσε να χρίσει τη Ρεάλ ως το μεγάλο φαβορί.

«Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η ομάδα που παίζει καλύτερα απ' όλες και δίνει την αίσθηση ότι είναι η πρώτη διεκδικήτρια του τίτλου είναι δίχως αμφιβολία η Ρεάλ Μαδρίτης», επεσήμανε.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας σε μία ομάδα, ο Μεσίνα, σχολίασε: «Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, οι οποίοι πρέπει να είναι δεκτοί από όλους και ξεκάθαροι. Δεν έχει νόημα το να σέβεσαι τους κανόνες απλά επειδή είναι έτοιμος να σε τιμωρήσει, αλλά πρέπει να έχεις αυτοπειθαρχία.

Συνήθως οι ομάδες αποτελούνται από ώριμους ανθρώπους που γνωρίζουν την αξία των κανόνων και ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω για να ενθαρρύνουν ένα συμπαίκτη, ή πότε πρέπει να βγουν μπροστά και να σηκώσουν την ευθύνη στους ώμους τους, καθώς έχουν την ικανότητα και το ταλέντο να κάνουν αυτό που δεν μπορούν οι άλλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags