Facebook Pixel Πανηγυρίζει η γυναίκα του Μεσίνα, όχι και ο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2014-04-11 23:35:00

Πανηγυρίζει η γυναίκα του Μεσίνα, όχι και ο ΠΑΟ!

Πανηγυρίζει η γυναίκα του Μεσίνα, όχι και ο ΠΑΟ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε Ολυμπιακό και έστειλε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Αυτή που πανηγύρισε περισσότερο τη νίκη των Λιθουανών φαίνεται πως είναι η σύζυγος του Ετόρε Μεσίνα.

Το γιατί είναι απλό…

Η σύζυγος του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ετόρε Μεσίνα, έλεγε πάντα στον άνδρα της πως ο Ομπράντοβιτς είναι καλύτερος του. Ο Παναθηναϊκός και ο Σέρβος κόουτς έχουν στοιχειώσει τις νύχτες του «Έκτορα», ο οποίος τώρα θα βρει απέναντι του τους «πράσινους», αλλά χωρίς να έχει στον άλλο πάγκο να αντιμετωπίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν πανηγυρίζει. Και αυτό γιατί-τουλάχιστον- στα πρώτα δύο ματς της σειράς οι Ρώσοι δεν θα έχουν τον Μίλος Τεόντοσιτς στην σύνθεση τους. Ο Σέρβος γκαρντ είναι τραυματίας και δεν θα παίξει, γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Γιατί; Πολύ απλά επειδή τις περισσότερες φορές που ο Σέρβος γκαρντ έχει βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού έχει φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το παρκέ.

Επίσης ο εκρηκτικός του χαρακτήρας, αλλά και το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του τον κάνουν να θέλει να κερδίσει μόνος του τον Παναθηναϊκό, κάτι που του γυρίζει ανάποδα πολλές φορές με αποτέλεσμα να κάνει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα του παρά καλό. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει γρηγορότερα από το αναμενόμενο ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες πρόκρισης του Παναθηναϊκού
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags